7. Harika Elmander!

Futbol
Samsunspor karşılaşmasının 2. yarısında oyuna girdikten sonra attığı gol ve yaptırdığı penaltı ile galibiyetin gelmesinde başrolü oynayan Johan Elmander, Galatasaray’ın 7. yabancısı olarak harik...
EMOJİLE

Samsunspor karşılaşmasının 2. yarısında oyuna girdikten sonra attığı gol ve yaptırdığı penaltı ile galibiyetin gelmesinde başrolü oynayan Johan Elmander, Galatasaray’ın 7. yabancısı olarak harikalar yaratırken, Karabük deplasmanı öncesi formayı da kaptı.

Sarı-Kırmızılı takımın 7 yabancı oyuncusundan biri olan ve Samsun mücadelesinde kurallar gereği sahada yer alan 6 yabancı dışında kalarak kulübede sırasını bekleyen İsveçli golcü, ortaya koyduğu performansla hem hocası Fatih Terim’in hem de taraftarların gözüne girerek, forma savaşı yaptığı Milan Baros’u da kulübeye yolladı.
 
MİLAN BAROS KULÜBEYE
 
Teknik direktör Fatih Terim, İstanbul BB mücadelesinden sonra Samsun sınavında da etkisiz kalan Çek yıldız Milan Baros’u yedek kulübeye çekecek.
 
Terim, Belediye maçında oyundan alındıktan sonra tepki göstererek direkt olarak soyunma odasına giden oyuncusunu affetmiş ve Samsunspor maçında yine ilk 11’de sahaya sürmüştü. Ancak kendisine verilen bu şansı da iyi kullanamayan ve gol yollarında etkisiz kalan Çek oyuncu, böylece kredisini tüketti.
 
Baros’u Karabük deplasmanında yedek soyunduracak olan Terim, ilk 11’in de bu kez formayı hakeden oyuncusu Elmander’e teslim edecek.
 
G.Saray’da, ‘yabancı sınırlaması’ nedeniyle 7. isim olarak kulübede oturan İsveçli yıldız, Samsun sınavındaki süper futboluyla göze girmeyi başardı. Fatih Terim’in Baros’u keserek, 11’de Elmander’e görev vereceği öğrenildi.
 

ahaber.com