İşte Muhtemel 11’ler

Futbol
Kayseri Kadir Has Stadında oynanacak olan maç saat 20.00 de başlayacak.Kayseri Fb maçımın hakemi Kuddusi Müftüoğlu olacak.Kayserispor Fenerbahçe maçı öncesinde sarı lacivertlilerde yine birçok eksik v...
EMOJİLE

Kayseri Kadir Has Stadında oynanacak olan maç saat 20.00 de başlayacak.Kayseri Fb maçımın hakemi Kuddusi Müftüoğlu olacak.Kayserispor Fenerbahçe maçı öncesinde sarı lacivertlilerde yine birçok eksik var. Fenerbahçede ağrıları devam eden Emre Belözoğlu maç kadrosuna alınmazken Sezer Öztürk veya Gökay İravul’un tecrübeli futbolcunun yerine oynaması bekleniyor.

Fenerbahçe’de sakatlıkları devam eden Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal ve Serkan Kırıntılı da zorlu maçta takımdaki yerlerini alamayacak.Ev sahibi Kayserispor’da ise Gaziantep deplasmanında alınan 3 puanın morali hakim.

Kayserispor’un muhtemel 11 i Navarro, Pekarik, Zurab, Eren Güngör, Hasan Ali Kaldırım, Sefa, Engin Pekdemir, Jonathan Santana, Nunes, Amrabat ve Ömer Şişmanoğlu ilk 11′iyle çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin muhtemel 11′i ise şöyle; Volkan Demirel, Orhan Şam, Fabio Bilica, Reto Ziegler, Yobo, Issiar Dia, Sezer Öztürk, Cristian Baroni, Caner Erkin, Alex de Souza ve Semih Şentürk.