Tünelden 10 Puanla Çıktı

Futbol
HABERİN GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN!.. Fenerbahçe, 12 Eylül’deki Orduspor maçı ile başlayan ve Gaziantepspor ve Manisa maçları ile devam edip, dün Kayseri deplasmanında son bulan 11 gü...
EMOJİLE

HABERİN GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN!..

Fenerbahçe, 12 Eylül’deki Orduspor maçı ile başlayan ve Gaziantepspor ve Manisa maçları ile devam edip, dün Kayseri deplasmanında son bulan 11 günlük tünelden 3 galibiyet, 1 beraberlikle çıkarak 10 puan toplamayı başardı. Fenerbahçe ayrıca bu seride 3 senedir yenemediği G.Antepspor’un ardından iki sezondur yenildiği Kayseri’yi de devirdi. Üstelik Fenerbahçe bu seride eksikler yüzünden rotasyon da yapamadı. Gökhan, Emre gibi iki önemli isminden sakatlıkları yüzünden yararlanamayan, Mehmet Topuz’u Gaziantep’te, Selçuk Şahin’i Manisaspor maçında kaybeden sarı-lacivertliler, yeni transferi Orhan Şam’ı da yine sakatlık yüzünden ancak dün gece ilk 11’de kullanabildiler.

YENİ RAKİP İSTANBUL BŞB
Sarı-lacivertliler, önümüzdeki hafta içi ligde maç olmamasından ötürü dinlenme fırsatı da bulacaklar. Ayrıca her ne kadar Manisaspor karşısında 46 bin kişilik muhteşem ile oynayacağı karşılaşma Fenerbahçe adına tüm taraftarlarla buluşma maçı da olacak. .

SADECE TEK ŞUT
Kayseri’de ilk 11’de oynayan Bienvenu forvette çok yalnız kaldı. Rakip kaleye çektiği tek şutta da isabet bulamayan Kamerunlu forvet, toplam 1 dakika 48 saniye topla oynadı. 25 isabetli,11 de isabetsiz pas atan Bienvenu 12 top kaybı yaparken, 3 tane de top kazandı.

Sabah