Ali Veli Kırkdokuz Elli

Futbol
Kartal, Antalyaspor’u Simao ile geçti ancak etkisiz futboluyla Stoke City maçı için SOS verdi. Ligdeki son iki maçında önce Ankaragücü’nü, ardından Bursaspor’u yenen Beşiktaş, dün ge...
EMOJİLE

Kartal, Antalyaspor’u Simao ile geçti ancak etkisiz futboluyla Stoke City maçı için SOS verdi.

Ligdeki son iki maçında önce Ankaragücü’nü, ardından Bursaspor’u yenen Beşiktaş, dün gece Antalyaspor engelini de aşarak 3’te 3 yaptı. Hafta içindeki Bursa maçı kadrosundan 7 farklı oyuncu ile sahaya çıkan Beşiktaş, golü bulmakta fazla gecikmedi. Maçın henüz 9’uncu dakikasında İsmail’in pasına hareketlenen Veli Kavlak, ceza alanında Ali Turan tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Simao, Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra ise Beşiktaş durdu Antalyaspor oynamaya başladı. Konuk ekip başta Necati olmak üzere, Kerem, Uğur ve Musa ile net pozisyonlar yakaladı ama golle buluşamadı. İkinci yarıda ecel terleri döken Beşiktaş’ta kaleci Cenk ile Egemen kritik müdahaleleriyle galibiyette büyük rol oynadı. Maç sonrası Antalyaspor’da Deniz hakeme itirazdan kırmızı kart görürken, güçlükle kazanan Kartal, perşembe günkü Stoke City maçı öncesi tehlike sinyalleri verdi.

Takvim