Tevez Skandala İmza Attı!

Futbol
Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde, Bayern Münih deplasmanından eli boş dönen Manchester City’de, Arjantin’li futbolcu Carlos Tevez yeni bir skandala imza atarak ...
EMOJİLE

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi’nde, Bayern Münih deplasmanından eli boş dönen Manchester City’de, Arjantin’li futbolcu Carlos Tevez yeni bir skandala imza atarak kulüpte şok etkisi yarattı.

City’de Ortalık Karıştı! Münih’te oynanan karşılaşmayı 2-0 mağlup kapatan İngiliz ekipte, teknik direktör Roberto Mancini 55. dakikada Edin Dzeko’nun yerine Carlos Tevez’i oyuna almak isterken, Arjantin’li futbolcu hocasını şoka uğrattı ve sahaya girmeyi reddetti.

Tevez’in, İtalyan teknik adam ve yardımcısı David Platt’la yaptığı hararetli tartışma televizyon görüntülerine de yansıdı.

Teknik direktör Mancini, oyuncusunun bu şok tepkisi sonrasında Dzeko’nun yerine Nigel de Jong’u sahaya sürerken, Boşnak golcü Dzeko’nun da oyundan alınması sonrasında yedek kulübesindeki sinirli hali gözlerden kaçmadı.

Manchester City teknik direktörü Mancini, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Tevez benim için bitmiştir. Artık onu kulüpte görmek istemiyorum. Eğer takım olarak gelişmek istiyorsak, Tevez bizimle birlikte oynayamaz.

Sakin olup Tevez’i sahaya sokmaya çalıştım ancak bunu reddetti. Gerçekten çok kötü bir durum. Bir oyuncu takımına yardım etmeyi reddediyorsa, ortada büyük bir sorun vardır. Bayern’de, Milan’da veya Manchester United’da bir oyuncunun böyle birşey yaptığını hayal edebiliyor musunuz? Artık geri dönüş yok. Başkanla birkaç gün içinde konuyla ilgili konuşacağız.

Eğer bir futbolcu, Manchester City’de oynamak için çok para kazanıyor ve bu tip bir davranışta bulunuyorsa; bana göre bir daha oynama şansı kalmamış demektir. Bu kabul edilemez bir durum."

Sezon başında ailevi sebepler dolayısıyla Güney Amerika’ya dönmek istediğini kulüp yönetimine bildiren ve eski takımı Corinthians’a transferi son anda yatan Tevez, 2009’dan beri formasını giydiği Manchester City’de kalmıştı.

Yeni sezonda kaptanlık görevinden de alınan 27 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon müthiş bir performans sergilemiş ve Premier Lig’de 21 kez fileleri havalandırarak gol krallığı sıralamasında Berbatov’la zirveyi paylaşırken, toplamda ise 44 resmi maçta forma giymiş ve 24 gol atıp 8 de asist yapmıştı.

ahaber.com