Beşiktaş Çete’ye Teslim

Futbol
Carvalhal da seyirci kaldı… Yönetim Guti’yi Antep’e götürecekti. Çete istemedi. Fabian Ernst ve Hilbert de Guti gibi kesik yedi. Kimse para alamıyor Çete’ye parası ödeniyor. Be...
EMOJİLE

Carvalhal da seyirci kaldı… Yönetim Guti’yi Antep’e götürecekti. Çete istemedi. Fabian Ernst ve Hilbert de Guti gibi kesik yedi. Kimse para alamıyor Çete’ye parası ödeniyor.

Beşiktaş cadı kazanı gibi kaynıyor… Siyah-Beyazlı takımda büyük bir huzursuzluk olduğu ve özellikle Quaresma’nın başı çektiği Portekiz Çetesi’nin takımı istediği gibi yönettiği ortaya çıktı. Çete’nin özellikle bu sezon forma yüzü göremeyen Guti’yi kıskaca alarak yönetim ve teknik heyetten soğuttuğu gelen bilgiler arasında.

CARVALHAL BİLE ÇETE’YE TESLİM
Guti’nin aslında çok önemli bir sakatlığı olmadığı ancak Portekizli futbolcuların kendisinden hoşnut olamaması nedeniyle takıma giremediği belirlendi. Portekizli teknik adam Carvalhal da vatandaşlarının Guti’ye karşı uyguladığı tavra seyirci kalırken İspanyol yıldızı koruma yoluna gitmedi. Son olarak Beşiktaş Yönetimi, Guti’yi Gaziantep’e götürmeyi planlarken Çete’nin bu oyuncuyu istememesi nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldığı saptandı.

ALMANLAR KULÜBEYE MAHKUM
Beşiktaş’ta istikrarlı futboluyla her zaman takdir alan Alman futbolcular Ernst ve Hilbert’in de Portekizli yıldızların hışmına uğradığı ortaya çıktı. Ernst ve Hilbert’i tıpkı Guti gibi ekarte etmeye çalışan Portekiz Çetesi’nin bu oyuncularla sohbet dahi etmedikleri öğrenildi. Yıldırma politikası uygulayan Çete böylece kendilerinin ön planda olmasını sağladı.

HER AN KRİZ YAŞANABİLİR
Portekizli futbolcuların paralarını zamanında ve kuruşuna kadar aldıkları ancak diğer futbolcuların paralarının ödenmediği belirlendi. Bu nedenle Beşiktaş’ta önümüzdeki günlerde büyük bir krizin yaşanması bekleniyor.

PORTEKİZ BORUSU ÖTÜYOR
 BEŞİKTAŞ’ta Portekizli futbolcular Quaresma, Simao, Fernandes ve Almeida’nın takımda istediği gibi at koşturduğu ortaya çıktı. Çete özellikle İspanyol futbolcu Guti’ye karşı büyük bir cephe aldı.

BEŞİKTAŞ’I 4’LÜ ÇETE Mİ İDARE EDİYOR
 KARTAL’ın Portekizli futbolcularının Teknik Direktör Carvalhal ile yönetimi etkilediği öğrenildi. Teknik direktörlerinin de kendi ülkelerinden olması Çete’nin işini kolaylaştırıyor. Bu durumdan özellikle Guti ve Alman oyuncuların şikayetçi olduğu belirlendi.

ahaber.com