Karcemarskas’ı Hayatım Boyunca Affetmem

Futbol
TRT Spor’da yayınlanan Basın Tribünü’ne konuk olan başarılı çalıştırıcı, Spor Toto Süper Lig’in 3’üncü haftasında sahalarında Kayserispor’a 2-1 yenildikleri maçın 75. dak...
EMOJİLE

TRT Spor’da yayınlanan Basın Tribünü’ne konuk olan başarılı çalıştırıcı, Spor Toto Süper Lig’in 3’üncü haftasında sahalarında Kayserispor’a 2-1 yenildikleri maçın 75. dakikasında istifa kararı aldığını ve deplasmanda Mersin İdman Yurdu’na 2-0 mağlup oldukları müsabakanın ardından noktayı koyduğunu söyledi. Gerekçe olarak futbolcuların performanslarından uzak olmasını gösteren Kafkas, "Bu sezon benim takımım gitti, başka bir ekip geldi. Bana bu takım 4 maç kaybedecek deseler rüyamda görsem inanmazdım." dedi.
 
Tolunay Kafkas, Kırmızı-Siyahlıların file bekçisi Karcemarskas’a sert çıktı. Litvanyalı kaleci dışında takımdaki herkesle arasının iyi olduğunu vurgulayan Kafkas, "Ben külhanbeyi değilim, bana kimse saygısızlık yapamaz. Onu hiçbir zaman affetmeyeceğim." ifadesini kullandı. Fenerbahçe maçlarında atmosferin üst seviyeye çıktığına değinen Kafkas, Fenerbahçe düşmanı olmadığının altını çizerken 2. haftada Sarı-Lacivertlilere 3-1 yenildikleri müsabakanın ardından eski Gaziantepsporlu Bekir İrtegün’ün elini sıkmadığı için eleştirilmesine de açıklık getirdi: "Bekir’e yanlış davrandım, sinirliydim. Ama bana elini uzatmasını görmedim. Bekir’e de ‘kusura bakma’ dedim. Bir gün ‘Fenerbahçe teknik direktörü olabilir misiniz? diye sorarsanız kader bana Fenerbahçe hocalığı teklifini getirmez." Türkiye’de şike olmadığına inanmak istediğini aktaran Kafkas, A Milli Futbol Takımı’mızın başına Hollandalı Guus Hiddink’in getirilmesinin Futbol Federasyonu’nun tasarrufunda olduğunu dile getirdi: "Marka teknik direktör getiriyorsanız bedeline katlanacaksınız." Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel ve diğer Ay-Yıldızlı futbolculara Türk Telekom Arena’daki Türkiye-Almanya maçında küfredilmesini yakışık bulmayan Kafkas, Trabzonspor’un hocası Şenol Güneş’in de Türkiye’de hak ettiği değeri bulamadığının altını çizdi. Gaziantepspor’un gurbetçi forveti Cenk Tosun’un medya tarafından fazla göklere çıkarıldığından dert yanan başarılı taktisyen, Alex ile Guti’yi de karşılaştırdı: "Alex bir fenomen. Guti ile çalışmam. Alex mi, Hagi mi derseniz Hagi. Hagi başka bir oyuncuydu."

Zaman