Futbolculara Kocaman Öfke

Futbol
Tecrübeli hoca soyunma odasında özellikle Stoch, Bekir ve Selçuk’a büyük tepki gösterdi Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçtan sonra soyunma odasında adeta fırtına estirdi, son dakikal...
EMOJİLE

Tecrübeli hoca soyunma odasında özellikle Stoch, Bekir ve Selçuk’a büyük tepki gösterdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçtan sonra soyunma odasında adeta fırtına estirdi, son dakikalarda kaçırılan goller nedeniyle öfkesine hakim olamayarak oyuncularını sert sözlerle eleştirdi.

Maçta 2-0’ı yakalayan sarı-lacivertli takımın, Mersin İdmanyurdu 10 kişi kaldıktan sonra ele geçirdiği net fırsatları Stoch’la bir, bir harcamasına çok sinirlenen Kocaman, uzatmalarda yedikleri golle çileden çıktı. Öfkeli bir şekilde soyunma odasına giren sarı-lacivertli çalıştırıcının özellikle Stoch, Bekir ve Selçuk’a tepki gösterdiği öğrenildi.

Stoch’a üst üste kaçırdığı net pozisyonlar nedeniyle çıkışan Kocaman’ın, Bekir’i savunmadaki hataları, Selçuk’u ise yaptığı pas hataları yüzünden eleştirdiği ifade edildi. Tecrübeli teknik adamın diğer oyuncularına da çeşitli eleştiriler yönelttiği vurgulandı.

Aykut Kocaman basın toplantısında aldıkları galibiyetten memnuniyet duyduğunu söyledi.
Kocaman, “Maça golle başlamak bizim için büyük bir avantaj oldu. İlk yarıdaki sağanak yağmur ise oyunun yönünü bizim kalemize çevirdi. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra ikinci golü bulduk ve oyun bize geldi. Ama bu şansı değerlendiremedik. Sürekli zorlama hücumları düşündük. Bu bölümde topun hakimiyetini ele geçirerek, Mersin’i koşturmamız gerekirdi. Bunu yapamadık ve uzatmada yediğimiz gol yüzünden kolay görünen maçı çok sıkıntılı bir şekilde bitirdik” dedi.

Sarı-lacivertli teknik adam soyunma odasında oyuncularıyla yaptığı konuşmayla ilgili sorulara ise yanıt vermedi.

Kaptan bile çıldırdı
Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza dün akşam hücum hattında fazla etkili olamadı. Henri Bienvenu ile uyum sorunu yaşadığı gözlenen Brezilyalı yıldız net pozisyonlar bulamadı, pas alış verişlerinde ciddi sıkıntılar yaşadı.  Alex’i en fazla sinirlendiren ise Miroslav Stoch oldu. Slovak oyuncunun kaçırdığı fırsatlar Alex’i çılgına çevirdi. Kaptan maç içinde tepki göstermediği takım arkadışına bitiş düdüğünün ardından sert eleştiriler getirdi. Sarı-lacivertli yedek oyuncuların sakinleştirdiği Brezilyalı yıldızı soyunma odasında da Stoch’a yüklendiği vurgulandı.

Milliyet