Şampiyonlar Ligi’nde Görünüm

Futbol
İşte karşılaşmalarda alınan sonuçlar, gruplarda oluşan puan durumları ve bugünün programı. UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde dün gece 4 grupta toplam 8 maç oynandı. Temsilcimiz Trabzonspor’...
EMOJİLE

İşte karşılaşmalarda alınan sonuçlar, gruplarda oluşan puan durumları ve bugünün programı.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde dün gece 4 grupta toplam 8 maç oynandı. Temsilcimiz Trabzonspor’un bulunduğu B Grubu’nda CSKA Moskova ile Trabzonspor saat 19:00’da karşı karşıya geldi.

Rakibiyle maç boyunca başa baş bir mücadele ortayan koyan bordo-mavili temsilcimiz oynadığı oyunun karşılığını alamadı ve sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Grubun diğer maçında İnter deplasmanda Pazini’nin attığı golle Lille’i 1-0 mağlup etti.

Bu sonuçlardan sonra grupta zirve el değiştirdi. İnter 6 puanla grubun zirvesine çıkarken, CSKA Moskova ve Trabzonspor 4’er puanla İnter’i takip etti. Son sıradaki Lille ise 2 puanda kaldı.

A Grubu’nda, Manchester City kendi sahasında konuk ettiği Villareal’i son dakikada attığı golle 2-1 mağlup etti. Grubun diğer maçında Napoli ile Bayern Münih 1-1 berabere kaldı.

C Grubu’nda 3. hafta maçları deplasman takımlarının 2-0’lık galibiyetleriyle sonuçlanırken, Manchester United Otelul Galati’yi, Benfica da Basel’i devirmeyi başardı.

D Grubu’nda Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta Real Madrid kendi sahasında Oliympique Lyon’u 4-0 mağlup etti. Maçın başından sonuna kadar başarılı bir yönetim gösteren Cüneyt Çakır, Real Madrid’in bir golünü de düdükten önce topa vurulduğu için iptal etti. Gruptaki diğer maçta Ajax deplasmanda Dinamo Zagreb’i 2-0’la geçti.

İşte gruplarda alınan sonuçlar, oluşan puan durumları ve bugünün programı:

SALI GECESİNİN SONUÇLARI

A Grubu

Manchester City 2 – 1 Villarreal
Napoli 1 – 1 Bayern Munich

B Grubu

CSKA Moscow 3 – 0 Trabzonspor
Lille 0 – 1 Inter

C Grubu

Basel 0 – 2 Benfica
Otelul Galati 0 – 2 Manchester United

D Grubu

Dinamo Zagreb 0 – 2 Ajax
Real Madrid 4 – 0 Lyon

ÇARŞAMBA GECESİNİN PROGRAMI

E Grubu

Chelsea v Genk
Bayer Leverkusen v Valencia

F Grubu

Marsilya v Arsenal
Olympiakos v Borussia Dortmund

G Grubu

Porto v Apoel Nicosia
Shakhtar Donetsk v Zenit St. Petersburg

H Grubu

Barcelona v Viktoria Plzen
Milan v BATE Borisov

PUAN DURUMLARI