G. Saray’da Hedef Pavlyuchenko

Futbol
Cimbom’da sezon başında transferde adı sıkça geçen Drogba vitrinden düştü. Başkan Ünal Aysal, Terim’in henüz Drogba’yı kendilerine önermediğini vurgulayıp “Kurulan takımımıza b...
EMOJİLE

Cimbom’da sezon başında transferde adı sıkça geçen Drogba vitrinden düştü. Başkan Ünal Aysal, Terim’in henüz Drogba’yı kendilerine önermediğini vurgulayıp “Kurulan takımımıza baktığınız vakit, Drogba bu takımın dengesine uyamaz gibi geliyor. Maliyet olarak değil, karakter olarak. Yapısı, daha yırtıcı, daha itici, daha az uyumlu bir oyuncu yapısı. Bazen bunların içine bir yıldız oyuncuyu kattığınız vakit olayın şekli değişir. Faydadan çok zarar getirebilir. Bu böyledir demiyorum. Belki de en sonunda Drogba’yı alır getiririz, bilemiyorum. Bu hocanın alacağı bir karar’’ şeklinde konuştu. Aysal, ısrarlar üzerine isim vermeyip istediği kafasındaki oyuncu tipini şöyle özetledi: “Avrupa liglerinden, özellikle İngiltere de oynayan, İri yapılı, beyaz tenli, güçlü yakışıklı..”

Adres ona çıkıyor: PAVLYUCHENKO
Başkanın forvet olarak İngiltere’yi işaret etmesi verdiği tarif, ismi daha önce de transfer gündemine giren Roman Pavlyuchenko’ya tıpatıp uyuyor. Ünal Aysal’ın bu açıklamalarının ardından Peter Crouch ve Arshavin isimleri de tartışıldı. Hatta program sırasında Ünal Aysal’a “O oyuncu, Crouch mu?” sorusu yöneltildi. Başkan, “Yok artık size 6 yaşında bir kızı var da diyebilirdim, ama demiyorum” diyerek espri yaptı. Ancak ağırlıklı olarak bu ismin Tottenham’dan ayrılmaya hazırlanan Pavlyuchenko olduğu konusunda birleşildi. Rus futbolcunun 6 yaşında bir kızının olması da bu yorumları kuvvetlendirdi.

Ocakta ayrılacak
Tottenham’da düzenli forma bulamayan Pavlyuchenko, devre arasında İngiltere’den ayrılabileceğini açıkladı. Rusya’daki sovsport.ru sitesine konuşan yıldız isim, “Euro 2012’ye kadar düzenli oynamaki için değişiklik istiyorum” dedi. Tottenham’ın hocası Harry Redknapp da ocak ayında ünlü yıldız için gelecek teklifleri değerlendireceklerini doğrulamıştı.

Habertürk