Başkan Demirören Maça Gelmedi

Futbol
 Demirören ise İnönü Stadı’na gelmemeyi tercih etti. Siyah-Beyazlı idareciler ise müsabakadan önce buluşarak Başkan’ın televizyondan yaptığı konuşmayı masaya yatırdı. Genel yorum, &qu...
EMOJİLE

 Demirören ise İnönü Stadı’na gelmemeyi tercih etti.

Siyah-Beyazlı idareciler ise müsabakadan önce buluşarak Başkan’ın televizyondan yaptığı konuşmayı masaya yatırdı. Genel yorum, "Bunları yönetim kurulunda konuşabilirdik. Ancak doğru düzgün toplantı dahi yok. Hiçbir mesele görüşülmüyor." şeklinde oldu.

Siyah-Beyazlıların hukuk kurulu üyesi yöneticisi Ahmet Akpınar, Metris Cezaevi’nde bulunan transfer komitesinin eski başkanı Serdal Adalı’yla ilgili konuştu. Adalı’nın, Yıldırım Demirören’e gönül koyduğu yönündeki iddialara dikkati çeken Akpınar, "Sayın Adalı cezaevinden çıktığında, teknik direktörümüz Tayfur Havutçu ile birlikte her soruya cevap verecek ve o zaman bu bilgi kirliliği ortadan kalkacak. Serdal Adalı, bunu yapacak medeni cesarete sahip bir kardeşimiz." dedi. Birilerinin bu işten rant elde ettiğini savunan Akpınar, "Adalı’nın Demirören’e kırgın olduğu yönündeki söylemi birilerine rant sağlıyor. Biz cevap verdikçe birileri bundan yararlanıyor." ifadelerini kullandı. Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Serdar Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in İnönü Stadı’na sürekli asılan pankartları Sivasspor maçında yoktu. Eleştiriler sonrası dev pankart dün yeniden kapalının üzerindeydi. Tribünler; Adalı, Havutçu ve Ateş’e alkışlarla destek verdi. Beşiktaş taraftarları, bilet fiyatlarının yarı yarıya düşürülmesinin ardından tribünleri tamamen doldurdu. Siyah-Beyazlılar, atkı şovlarla takımlarını ateşledi.

Zaman