Galatasaray’ın Konuğu Mersin

Futbol
Lig’de bugün Mersin’i konuk edecek olan Galatasaray 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Cimbom’a şansı tutan Nobreli Mersin de eli boş dönmek istemiyor. Süper Lig’de bugün Mers...
EMOJİLE

Lig’de bugün Mersin’i konuk edecek olan Galatasaray 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Cimbom’a şansı tutan Nobreli Mersin de eli boş dönmek istemiyor.

Süper Lig’de bugün Mersin İdman Yurdu’nu misafir edecek Galatasaray, sahadan galibiyetle ayrılarak taraftarına erken bayram sevinci yaşatmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, Türk Telekom Arena’nın yenilenmiş zemininde taraftarının da desteğiyle bu karşılaşmadan üç puan almayı hedefliyor. Sakatlıkları devam eden Gökhan Zan, Engin ve Baros’un forma giyemeyeceği açıklandı. Tedavileri tamamlanan Eboue, Kazım’ın ise forma giyebilecekleri ifade edildi.

Ayhan, 4. dalyaya hazırlanıyor

Süper Lig’de 399 karşılaşmada forma giyen G.Saray’ın tecrübeli ismi Ayhan Akman, bugünkü Mersin İdman Yurdu maçında oynaması halinde 400. kez sahaya çıkma sevinci yaşayacak. Profesyonel kariyerine 1994-95 sezonunda Gaziantepspor’da başlayan Ayhan, 1998’de Beşiktaş’a transfer oldu. Siyah-Beyazlı forma altında 3 sezon geçiren 34 yaşındaki oyuncu, 2001-02 sezonunda G.Saray’a geldi. Ayhan, forma giydiği 11 sezonda üç şampiyonluk gördü.

Nobre, Aslan’ı boş geçmiyor

Mersin İdman Yurdu’nun sezon başında Beşiktaş’tan transfer ettiği golcü oyuncu Mert Nobre, oynaması halinde bugünkü Galatasaray maçında takımının en önemli kozu olacak. Mert Nobre, 3’ü Fenerbahçe, 4’ü de Beşiktaş’ta olmak üzere oynadığı derbi karşılaşmalarda G.Saray filelerini daha önce toplam 7 kez havalandırdı. Brezilyalı golcünün Sarı-Kırmızılı takıma gol attığı 7 maçın 6’sını oynadığı takımlar kazandı, 1’i ise berabere sonuçlandı. Bu sezon Mersin İdman Yurdu formasıyla başarılı bir grafik çizen Nobre, attığı 5 golle takımının en golcü isimlerinin başında yer alıyor.

MUHTEMEL KADROLAR

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Ujfalusi, Semih, Hakan Balta, Selçuk, Melo, Ayhan, Kazım, Elmander, Riera

MERSİN İDMAN YURDU: Sehiç, Erhan Güven, Boum, Çağdaş, Mustafa Keçeli, Erman, Nduka, Zurita, Moritz, Ben Yahia, Nobre

SAAT: 19.00 STAT: Türk Telekom Arena

HAKEM: Fırat Aydınus

YAYIN: Lig TV

Haber 7