Volkan, Avrupa Vizesi İçin Yıldırım’ı Bekliyor

Futbol
A Milli Takım’ın Hırvatistan ile oynadığı play-off ilk maçında taraftarlarla gerginlik yaşayan Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Volkan Demirel’in yurtdışına gitmeyi kafasına koyduğu ...
EMOJİLE

A Milli Takım’ın Hırvatistan ile oynadığı play-off ilk maçında taraftarlarla gerginlik yaşayan Fenerbahçe’nin başarılı kalecisi Volkan Demirel’in yurtdışına gitmeyi kafasına koyduğu öğrenildi.

Türk Telekom Arena’da Ay-Yıldızlı ekibin Hırvatistan’a 3-0 yenildiği karşılaşmanın ardından Milli Takım’ı da bırakmayı düşünen tecrübeli file bekçisinin, Sarı-Lacivertli ekipten ayrılma fikrini öncelikle Başkan Aziz Yıldırım’a anlatacağı belirtildi.

Bu konuda somut adımlar atmak için Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Başkan Yıldırım’ın tahliyesini bekleyen Volkan Demirel’in, tıpkı Galatasaray’dan İspan-ya’nın Atletico Madrid takımına transfer olan Arda Turan gibi artık Türkiye’de oynamaya sıcak bakmadığı bildirildi.

Şike soruşturması ve özellikle Hırvatistan maçında yaşadığı olayların etkisinden kurtulamayan başarılı eldiven, geçtiğimiz sezonun sonunda Avrupa’dan bazı teklifler almasına rağmen kulübünde kalmayı tercih etmişti.

Ligin bitiminde Zaman’da röportajı yayımlanan 30 yaşındaki kaleci, "Şu anda transferi konuşmak istemiyorum. Yakında bazı gelişmeler olabilir. Bunun hem Fenerbahçe’nin menfaatleri hem de benim menfaatlerim doğrultusunda olması gerekiyor. Şimdilik net bir şey yok. Daha 2 senelik sözleşmem var. Menajerim aracılığıyla çok teklif geliyor. Zaman ne getirir bilmiyorum. Eğer şartlar oluşur gidersem de ülke veya lig ayırmam. Profesyonel bir futbolcuyum." diye konuşmuştu.

Fener’in kadro kalitesi şampiyonluğa yetmez!

Fenerbahçe takım kaptanı Alex de Souza, Twitter hesabında bir taraftarın soruna verdiği cevapla herkesi şaşırttı. Brezilyalı yıldız, Fenerbahçeli taraftarın, "Kaptan, bizim takımın kalitesi yeter mi şampiyonluğa sence?" şeklindeki sorusu karşısında, "Yeter değil" yazdı.

Alex, teknik direktörlük için lisans başvurusu yapıp yapmadığı konusunu ise "Belki" diyerek geçiştirdi. Sambacı, "Frikikleri neden hep Cristian Baroni atıyor, Mehmet Topuz atmıyor?" sorusuna da, "Cristian her gün ekstra frikikler yaptı. Mehmet hiç…

O zaman zor Mehmet için." dedi. Taraftarlara sürekli cevap vermeye çalışan Alex, "Maçları kazanıyoruz, ama futbol iyi değil. Neden böyle? Takımda bir problem mi var?" sorusu üzerine de, "Evet, sadece 3 puan" ifadelerini kullandı.

Zaman