Devler Ligi’nde Gecenin Sonuçları

Futbol
Alınan sonuçlar şöyle; Sahasında Inter’i konuk eden temsilcimiz Trabzonspor rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Bordo-mavili ekip bu sonuç ile grupta puanını 6’ya çıkartarak 10 puanlı InterR...
EMOJİLE

Alınan sonuçlar şöyle;

Sahasında Inter’i konuk eden temsilcimiz Trabzonspor rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Bordo-mavili ekip bu sonuç ile grupta puanını 6’ya çıkartarak 10 puanlı Inter’in gerisinde 2. sırada yer aldı.

Şampiyonlar Ligi’nde 5. hafta heyecanı A, B, C ve D Grupları’nda oynanan 8 karşılaşmayla devam etti. Milli futbolcularımızdan Nuri Şahin’in 90 dakika, Hamit Altıntop’un ise 45 dakika forma giydiği maçta Real Madrid, Dinamo Zagreb’i sahasında 6-2 gibi farklı bir skorla devirerek D Grubu’nda puanını 15 puana yükseltti.

Real Madrid’in gollerinden birini Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil kaydetti. Mesut ikinci yarıda yerini milli futbolcu Hamit Altıntop’a bıraktı.

BAYERN DE BİLETİ KAPTI

A Grubu’nda oynanan maçta Villarreal’i sahasında 3-1 yenen Alman ekibi Bayern Münih, 5 maç sonunda puanını 13’e yükselerek tur biletini cebine koymayı başardı. Grubun diğer maçında ise İtalyan ekibi Napoli, güçlü İngiliz ekibi Manchester City’i 2-1 yenmeyi başardı.

CÜNEYT ÇAKIR’IN YÖNETTİĞİ MAÇ BERABERE BİTTİ

UEFA Elit Kategori hakemlerimizden Cüneyt Çakır’ın yönettiği karşılaşmada ise İngiliz ekibi Manchester United sahasında Portekiz ekibi Benfica’yı ağırladı.

Mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Bu maçta Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını, Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaparken, Hüseyin Göçek de 4. hakem olarak mücadelede görev aldı.

Şampiyonlar Ligi’nde gecenin toplu sonuçları ise şöyle:

A Grubu
Bayern Münih: 3 – Villarreal: 1
Napoli: 2 – Manchester City: 1

B Grubu
CSKA Moskova: 0 – Lille: 2
TRABZONSPOR: 1 – Inter: 1

C Grubu
Manchester United: 2 – Benfica: 2
Otelul Galati: 2 – Basel: 3

D Grubu
Lyon: 0 – Ajax: 0
Real Madrid: 6 – Dinamo Zagreb: 2

Haber 7