F. Bahçe Seneye de Avrupa’da yok!..

Futbol
ahaber.com.tr / Sabah gazetesi yazarı Fatih Doğan; "UEFA demiş ki şikeye karışan takım istemiyorum. Bu şu anlama geliyor; (Fenerbahçeliler kızmasınlar) Fenerbahçe ilk cezayı aldığı için kasetlerd...
EMOJİLE

ahaber.com.tr / Sabah gazetesi yazarı Fatih Doğan; "UEFA demiş ki şikeye karışan takım istemiyorum. Bu şu anlama geliyor; (Fenerbahçeliler kızmasınlar) Fenerbahçe ilk cezayı aldığı için kasetlerde de ismi geçtiği için Avrupa Kupaları’nda seneye kesinlikle yok! Bunu da bilsinler. Bu tahmin falan değil, tamamen bir bilgidir. Burada enteresan bir şey şu var; F.Bahçe’nin dışında kimin adı geçerse Beşiktaş’ın, Trabzonspor’un ve diğer takımların ve eğer ceza alırlar ise daha ağır cezalarla karşı karşıya kalma durumları var. Çünkü ne demişti federasyon başkanı UEFA’nın ağzına bakarak "Kendinden emin olmayan takım gitmesin". Bu da çok enteresan bir bilgidir, kenara yazmakta fayda var.

Netice itibariyle ben bir spor yazarı olarak şu yaşanan süreci hiç olumlu karşılamıyorum, sıfır toleranslı bir gazeteci gözüyle bakıyorum. Adı geçen dolaşan kim olursa olsun düşürülmesi taraftarıydım. Böyle olmasının Türk futboluna kısa dönemde rahatlatıcı bir çözüm olduğunu düşünüyorum ama ileri vadede "bir defa ölse de takımlar bin defa dirilirlerdi" ama bundan sonraki süreçte sürekli şikeyle öldürülecekler." şeklinde konuştu.

AHaber