Güntekin Onay Demirören’i Topa Tuttu!

Futbol
Beşiktaş’ta düşüş sürüyor. Geçen hafta deplasmanda aldığı Kayserispor mağlubiyetinin ardından bu hafta da kendi evinde Mersin İdman Yurdu’na boyun Beşiktaş rakiplerinin puan kaybettiği haf...
EMOJİLE

Beşiktaş’ta düşüş sürüyor. Geçen hafta deplasmanda aldığı Kayserispor mağlubiyetinin ardından bu hafta da kendi evinde Mersin İdman Yurdu’na boyun Beşiktaş rakiplerinin puan kaybettiği haftayı değerlendiremedi.


 
Kara Kartallar’ın iki haftada iki mağlubiyeti sonrası Beşiktaşlı olduğu bilinen %100 Futbol’un moderatörü Güntekin Onay, aynı zamanda Vatan Gazetesi’nden patronu olan Yıldırım Demirören’i canlı yayında eleştirdi.
 
"BEŞİKTAŞ BAŞKANLIĞI İLE UĞRAŞSIN"
 
Güntekin Onay, Rıdvan Dilmen’le birlikte NTV Spor’da ekrana gelen %100 Futbol programında Beşiktaş Başkanı için "Kulüpler Birliği Başkanlığı ile uğraşacağına biraz da Beşiktaş Başkanlığı ile uğraşsın" dedi.

Güntekin Onay şunları söyledi:
 
"Beşiktaş maç kazanırken ağlayan başkan gitti, bambaşka bir başkan geldi. 3 aydır ortalarda yok. Kulüpler Birliği Başkanlığı ile uğraşacağına biraz da Beşiktaş Başkanlığı ile uğraşsın. Asli görevini yapsın."
 
RIDVAN DİLMEN ŞOK OLDU:"VATAN’DAN İSTİFA MI ETTİN?"
 
Güntekin Onay’ın Demirören’i hedef alan sözleri sonrası şaşkınlığını gizleyemeyen Rıdvan Dilmen ise, Onay’ın, Demirören’in patronu olduğu Vatan Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmasına atıfta bulunarak "Sen Vatan Gazetesi’nden istifa mı ettin?" dedi.

Ahaber