Stoch Göz Kamaştırıyor

Futbol
Fenerbahçe’nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch, attığı müthiş gollerle taraftarını coşturuyor. Yetenekli ismin 6-1 kazanılan Gençlerbirliği karşılaşmasında kaydettiği ilk gol, dünya basınında da g...
EMOJİLE

Fenerbahçe’nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch, attığı müthiş gollerle taraftarını coşturuyor. Yetenekli ismin 6-1 kazanılan Gençlerbirliği karşılaşmasında kaydettiği ilk gol, dünya basınında da geniş yankı buldu.

Fenerbahçe’nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch, Sarı-Lacivertli ekibin Gençlerbirliği’ni 6-1 yendiği maçta iki müthiş gole imza attı. Özellikle 2. dakikada kornerden gelen topa harika vuran ve meşin yuvarlağı kalecinin uzanamayacağı noktaya gönderen genç oyuncu, karşılaşma sonrası kariyerinin en güzel golünü kaydettiğini söyledi. Hafta içinde A Milli Takım’ımızın Slovakya’ya 2-1 mağlup olduğu mücadelede ağları havalandıran Stoch’un Gençlerbirliği karşısında da jeneriklik gol atması dünyada yankı buldu. Avrupa basını, 22 yaşındaki futbolcudan övgü dolu sözlerle bahsederken bazı internet siteleri, Stoch’un golünü videolar arasında ilk sıraya koydu. Yahoo.com’da da bu gole yer verildi.İlk yılında 23 maçta sadece 2 gol atabilen Miroslav Stoch, bu sene 29. haftada 10 gole ulaştı. Twente’nin Hollanda şampiyonu olduğu 2009-2010 sezonunda 32 karşılaşmada rakip fileleri 10 kez sarsabilen yetenekli ismin, Kanarya’daki 10 golünün 8’ini Saracoğlu’nda atması dikkat çekti. Bir dönem ayrılmayı bile düşünen Stoch, düzenli forma şansı bulduktan sonra adeta patlama yaptı. Sıra dışı gollerin adamı haline gelen genç futbolcu, bu başarısını çok fazla çalışmasına bağladı. İdmanların ardından ekstra şut çalışması yaptığını belirten Miro lakaplı oyuncu, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da vazgeçilmezi oldu.

Nihat Özdemir: 11’de 11 yapacağız

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, 6-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçında özledikleri takımı izlediklerini söyledi. Çok keyifli bir 90 dakika yaşadıklarını belirten Özdemir, "Fenerbahçeli futbolcular yüreklerini ortaya koydukları zaman yenemeyecekleri bir takım yok." dedi. Camianın birlik ve beraberlik içerisinde olduğunun altını çizen Özdemir, "Bu takım 11’de 11 yapacak ve şampiyon olacak." ifadelerini kullandı.

Zaman