Yıldırım İstedi, Kocaman İmzalıyor

Futbol
Fenerbahçe yönetimi, Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın çağrısı üzerine Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın mukavelesini 3 yıl uzatma kararı aldı. Tecrübe...
EMOJİLE

Fenerbahçe yönetimi, Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın çağrısı üzerine Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın mukavelesini 3 yıl uzatma kararı aldı. Tecrübeli çalıştırıcı için Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi Şükrü Saracoğlu Stadı’nda imza töreni de düzenlenecek. Sözleşmesi biten futbolcular ise sezon sonunu bekleyecek.

Fenerbahçe Kulübü, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın sözleşmesini 3 yıl uzatma kararı aldı. Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım, dün Akşam gazetesinde yer alan demecinde, sezon sonunu beklemeden Kocaman’la 3 yıllık yeni mukaleve imzalanmasını istemişti. Bu sözler üzerine hemen harekete geçen yönetim kurulu da tecrübeli hocanın sözleşmesinin uzatılacağını resmî siteden duyurdu.

Kocaman için Galatasaray ile oynanacak derbi öncesi Şükrü Saracoğlu’nda imza töreni düzenleneceği açıklandı. Aykut Kocaman’ın Ali Yıldırım ile birlikte kadronun güçlendirilmesi amacıyla transfer çalışmaları yürüteceği de belirtildi. Sarı-Lacivertli yönetim, mayıs ayında mukavelesi biten futbolcularla yapılacak görüşmelerin ise sezonun tamamlanmasının ardından başlayacağını bildirdi.

AZİZ YILDIRIM’DAN CİHAN KAMER’E ELEŞTİRİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cezaevinden gönderdiği mesajda mayıs ayında gerçekleştirilecek seçimli genel kurulu etkileyebilecek ifadeler kullandı. Yıldırım, adaylığını koymayan ama başkanlık için adının geçmesinden onur duyduğunu söyleyen Asbaşkan Cihan Kamer’i isim vermeden eleştirdi. Yıldırım’ın, Kamer’in adaylığıyla ilgili, "Şu an konuşmak için çok erken, ben daha ölmedim, yaşıyorum. Kimse F.Bahçe üzerinden kendi reklamını yapmasın." dediği belirtildi. Aziz Yıldırım’ın, "Derbide G.Saray’ı yeneriz. Play-off’ta da şampiyon oluruz." şeklindeki sözlerine de yer verildi. Eski Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise Fenerbahçe Kulübü başkan adaylığıyla ilgili bazı yayın organlarında yer alan haberlerin tamamıyla hayal ürünü olduğunu kaydetti. Aydınlar, "Ağzımdan yazılmış süsü verilen haberlere itibar edilmemeli." şeklinde konuştu.

Ankara’daki etkinlikte izdiham çıktı

Fenerbahçe’nin futbolcularından kaleci Volkan, Stoch, Gökhan Gönül, Sow ve Dia, Ankara’da bir alışveriş merkezinde bir alışveriş merkezindeki Fenerium mağazasının gerçekleştirdiği imza etkinliğine katıldı. Taraftarların dağıtılan formalardan almak istemesi sebebiyle oluşan yoğunluk izdihama dönüştü. Bunun üzerine oyuncular kalabalığın içinden hızlı bir şekilde ayrılmak zorunda kaldı.

Kanarya, Başkent’te 3 puan peşinde

Süper Lig’de son 4 deplasman maçında yenilen Fenerbahçe, bugün Başkent’te küme düşmesi kesinleşen ve altyapıdan gelen futbolcularla mücadele eden Ankaragücü ile karşılaşacak. Sarı-Lacivertlilerde kaptan Alex, Serdar, Cristian ve Caner cezalı. Gelecek hafta Galatasaray’la derbi maçına çıkacak Fenerbahçe’de Gökhan, Mehmet Topuz ve Orhan da sarı kart ceza sınırında. Öte yandan dünkü idmanı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Can Bartu Tesisleri’ne gelen bir grup kadın taraftar da izledi.

MUHTEMEL KADROLAR

Ankaragücü: Bayram, Volkan, İshak, Ümit, Kaan, Bilal, Serkan, Orhan, Gökhan, Serol, Aybars

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Selçuk, Emre, Mehmet Topuz, Dia, Stoch, Sow

SAAT: 20.00

STAT: Ankara 19 Mayıs

HAKEM: Barış Şimşek

YAYIN: Lig TV

Zaman