Herkes bu savunmayı bekliyor

Futbol
"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 16’sı tutuklu 93 sanık açılan davanın 12. duruşması bugün görülecek. Azi...
EMOJİLE

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 16’sı tutuklu 93 sanık açılan davanın 12. duruşması bugün görülecek.

Aziz Yıldırım ve Olgun Peker’in aralarında bulunduğu 12 sanık ek savunmalarını ve taleplerini bugün yapacak. Aziz Yıldırım’ın "Perşembe gününü bekleyin. Bu davanın ne davası olduğunu açıklayacağım" demesi üzerine dün Yıldırım’ın sözleri merakla bekleniyordu. Ancak Yıldırım "Savunmam 2 saat sürer. Havaya girdiğim zaman devam etmek isterim" deyince açıklamaları bugüne kaldı. Yıldırım’ın bugün barkovizyonlu savunma yapması bekleniyor.

12. DURUŞMANIN AYRINTILARI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım savunmasına başladı.
Olgun Peker’in savunmasına geçildi.
Sanıklar duruşma salonuna girdi ve ilk savunmayı Turgay Demircan yaptı.

SLOGAN: 50 BİN
Savunması bugüne kalan Yıldırım’ın tahliye talebi de mahkeme tarafından değerlendirilecek. Bu akşamdan itibaren tutuksuz yargılanma ihtimalinin olması umuduyla hazırlanan binlerce Fenerbahçeli taraftar, saat 18.00’den itibaren Çağlayan’da olmak için sözleşti. "50 bin Fenerli Çağlayan’a" sloganıyla harekete geçen taraftarların daha önceki duruşmadan çok daha kalabalık olarak Çağlayan’da olması bekleniyor.

YÖNETİM DE ORADA OLACAK
Sarı-lacivertli yöneticiler, tıpkı taraftarlar gibi başkan Aziz Yıldırım’ın yanında olacaklar. Asbaşkan Nihat Özdemir, "Daha önce söylediğim gibi başkanımızla birlikte Trabzonspor maçına gitmek istiyoruz. Biz
umutluyuz. Orada olacağız" diye konuştu.

Sabah