Emre’den Şok Karar!

Futbol
Sarı-lacivertli ekibin deneyimli oyuncusu Emre Belözoğlu’nun, Trabzonsporlu Didier Zokora’ya karşı sarf ettiği iddia edilen ırkçı söylem nedeniyle ceza aldığı taktirde, hem Fenerbahçe̵...
EMOJİLE

Sarı-lacivertli ekibin deneyimli oyuncusu Emre Belözoğlu’nun, Trabzonsporlu Didier Zokora’ya karşı sarf ettiği iddia edilen ırkçı söylem nedeniyle ceza aldığı taktirde, hem Fenerbahçe’den hem de Türkiye’den ayrılmaya karar verdiği öğrenildi.
 
Milliyet’in haberine göre; lig maçında Zokora’ya ırkçı bir cümle kullandığı gerekçesi ile disiplin kuruluna gönderilen ve sezonu alacağı ceza nedeniyle kapatma olasılığı bulunan Emre’nin, Türkiye’de yaşadığı tartışmalar nedeniyle kariyerini yurt dışında noktalamak için kulüp arayacağı ve cezayı asla kabul etmeyeceği belirlendi.
 
Irkçı olmadığını, Fildişi Sahilli oyuncu Didier Zokora’ya sadece küfür ettiğini söyleyen Emre’nin kendisine güven kalmadığı ve ailesinin de yıpratıldığı gerekçesi ile ülkeyi terk etmeyi kafasına koyduğu, futbol yaşamını Avrupa’da sürdüreceği belirlendi. Milli oyuncunun bu kararını açıklanacak cezanın ardından yönetime bildireceği kaydedildi.

Ahaber