Şampiyonluğa 270 dakika!

Futbol
Necati Mete’nin haberi Türkiye futbol kamuoyu, önceki yıllara nispeten çok daha fazla saha dışı olaylara kanalize olmuş durumda. Ancak Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman’ın ...
EMOJİLE

Necati Mete’nin haberi

Türkiye futbol kamuoyu, önceki yıllara nispeten çok daha fazla saha dışı olaylara kanalize olmuş durumda. Ancak Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman’ın tüm uğraşı, futbolcularını bu gündemden uzak tutarak yalnızca sahaya motive etmek.

Kocaman, 6 maçlık Süper Final’in 3’ünden galibiyetle ayrıldıklarını ve sonraki 3’nü de kazanacaklarından hiç kuşkusu olmadığını öğrencilerine belirtirken, “Kuşkum olmamasının en büyük nedeni sizlersiniz. Olağanüstü şartlarda, muhteşem işler çıkardınız ve buralara kadar geldiniz. Sizin bu başarınız, rakiplerin motivasyonunu ciddi oranda bozuyor çünkü onca yaşanana rağmen ayaktayız, başarılıyız, 2 kupaya da talibiz. Sizler bu motivasyonu muhafaza ettiğiniz takdirde başarılı olursunuz” ifadelerini kullandı.

‘KAZANMAK ZORUNDAYIZ’
Şampiyonluğa olan inancını öğrencileriyle sık sık paylaşan Kocaman “Şampiyon olmamıza 270 dakika kaldı. Türkiye Kupası’na ise yalnızca 90 dakika. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. Kadıköy’de yendik şimdi de yenmek zorundayız. Sahaya ilk 11’de çıkan kim olursa olsun, bu formanın hakkını bugüne kadar verdi, bundan sonra da verecektir. Ben size bu tutumunuzdan ötürü tekrar tekrar teşekkür ediyorum. 270 dakika sonunda tarihe geçeceksiniz” ifadeleriyle öğrencilerini Beşiktaş maçına hazırlıyor.

Habertürk