Abitoğlu Az Daha Maçı Elimizden Alıyordu

Futbol
 Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maç sonrası hakemin kararlarını eleştirdi. Başaralı hoca, Avni Aker’deki olaylar hakkında da sert konuştu. Kocaman, "Normal bir futbol ortam...
EMOJİLE

 Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maç sonrası hakemin kararlarını eleştirdi. Başaralı hoca, Avni Aker’deki olaylar hakkında da sert konuştu.

Kocaman, "Normal bir futbol ortamı yoktu. Bu hale nasıl geldik diye düşünmeliyiz. Bu her yerde böyle. Şiddet, nefret, öfke. Bunun bir sonu olmalı. O, ona ana avrat küfür ediyor, kimi kimine hırsız diyorlar ama hiç kimse aynaya bakıp ‘ben neyim?’ demiyor. O yüzden futbol konuşmanın bir anlamı yok." ifadelerini kullandı. Kocaman’ın hedefinde hakem Mustafa Kamil Abitoğlu da vardı: "Hakemleri özellikle bu ortamda ne kadar eleştirsek de halkın ve taraftarın psikolojisini tartmalılar. Fakat tamamen futbol dışı hareketlere izin vermesi, halkın ve taraftarın nabzını tutmanın alakası olmamalı. Maç az daha elimizden gidiyordu. Bu mu yani olması istenen?" Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, "Rakip bizden daha soğukkanlıydı. Gergin ortam aleyhimize oldu. Bu koşulları aşacak oyunumuz da, coşkumuz da yoktu. Sonuçta hem saha içinde hem de saha dışında kötü bir maçtı." dedi. Güneş, Beşiktaş maçının cuma gününe alınmasına tepki gösterdi.

Zaman