Arda’dan Galatasaray’a gönderme!

Futbol
Atletico Madrid’le UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna uzanan Arda Turan, maç sonunda NTVSPOR’a önemli açıklamalarda bulundu. İşte Arda’nın o sözleri: “Söylenecek çok fazla bir şey...
EMOJİLE

Atletico Madrid’le UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna uzanan Arda Turan, maç sonunda NTVSPOR’a önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Arda’nın o sözleri:

“Söylenecek çok fazla bir şey yok. Çok mutluyum. Ailemi ve ülkemi gururlandırdığımı düşünüyorum. Türk bayrağı ile oraya çıkmak en çok istediğim şeydi. Şu anda yaşadığım mutluluğu ifade edecek kelimeler bulunamaz. Athletic Bilbao gerçekten çok iyi bir takım. Golleri erken bulduk, maçtan önce hocamızla da konuşmuştuk, Iraola’yı kapatmamız gerekiyordu. Taktiksel olarak ne gerekiyorsa sahada onu yapmaya çalışıyoruz. Valencia maçında da Mathieu ve Jordi Alba’yı durdurmamız gerekiyordu. Her zaman kazanan takım olmuştur. Benim gol atmam ya da atmamam önemli değil. Önemli olan böyle takım olarak kazanarak bu mutluluğu yaşamak”

Haber Türk

2 gol atarak finalde yıldızlaşan Falcao’yu da öven Arda, “Falcao inanılmaz bir oyuncu. Bizim takımımızın her bir oyuncusu inanılmaz. Biz sezonun başından beri buna kilitlendik. Ne kadar profesyonellik olsa da ametör ruhla savaşmak gerekiyor. Hepimiz sahada bunu yaptık. İnanılmaz bir takım arkadaşlığına sahibiz. Kupayı kazandığımız için çok mutluyuz” dedi.

Milli futbolcu, galibiyeti de tutuklama kararı çıkan Mehmet Ağar’a armağan etti, “Siyasi olarak yanlış anlaşılmasın. İyi bir G.Saraylı. Beni burada izlemek isterdi. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

Başarıda psikolojik etkenlerin çok önemli olduğunu da ifade eden milli futbolcumuz, "A.Madrid’in takım kaptanı 1 senedir sakat. Kimse sesini çıkartmıyor, tepki göstermiyor. Bugün herkes onu alkışladı" sözleriyle de Galatasaray’a göndermede bulundu