“Fener’i alkışlarım”

Futbol
Galatasaray Başkanı Aysal, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda şampiyonluğu kaybetmeleri halinde Fener’i alkışlayacağını söyledi, “Nihat Özdemir’in de sevinmese bile bizi alkışlayacağına...
EMOJİLE

Galatasaray Başkanı Aysal, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda şampiyonluğu kaybetmeleri halinde Fener’i alkışlayacağını söyledi, “Nihat Özdemir’in de sevinmese bile bizi alkışlayacağına inanıyorum” dedi

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Hülya Coşkun söyleşinin sonunda öğrenciler tarafından uzun süre alkışlanan Başkan Ünal Aysal’a bir teşekkür plaketi verdi.
Başkan Ünal Aysal, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde düzenlenen, “Futbol ve yönetimi” konulu panelde birbirinden önemli açıklamalar yaptı.
Öğrencilerin soru yağmuruna tuttukları Aysal, Fenerbahçe ile yarın oynayacakları şampiyonluk derbisinde futbol şansının yanlarında olmasını diledi, “Son yıllarda Fenerbahçe’ye şansımızın tutmadığı da bir gerçek. Fakat şans her zaman bir tarafa çalışmaz. İnşallah önümüzdeki maçta bize çalışır” dedi.
Ünal Aysal, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini dile getirirken aksi halde Fenerbahçe’yi alkışlayacağını açıkladı.
Bir öğrencinin, “Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, ’Galatasaray son maçta şampiyon olursa alkışlamayacağız’ demişti. Bu düşmanlığın sebebi nedir?” sorusuna Aysal, “Ben, Nihat Bey’in Galatasaray şampiyon olursa, sevinmese dahi alkışlayacağına inanıyorum. Orada bir sorun yaşamayacağız. Çünkü aynı şey de bizim de başımıza gelirse, ben Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu orada alkışlayacağım” yanıtını verdi.
Ünal Aysal’ın açıklamalarından bazı satırbaşları ise şöyle:
–  Son Kulüpler Birliği toplantısında play-off sisteminin yeni sezonda olmaması için anlaştık. Tüm kulüpler play-off oynamak istemediklerini söylediler. Hazırladığımız belgemizi TFF kabul etti. İnşallah yeni sezonda play-off oynamayacağız.
–  Derbiyle ilgili bir endişe taşımıyorum. Onlar da bizi en iyi şekilde ağırlayacaktır. Fenerbahçe de çok büyük bir kulüp. Bu yarışı dostça, kardeşçe sürdüreceğimize inanıyorum.
–  25 milyon euro da verseler kalecimiz Muslera’yı satmayacağız. Futbolda çok güzel bir söz var; gol yemeyeceksin, gol atacaksın. Hem gol yemeyen kaleciyi hem de gol atan oyuncuyu bulduğunuzda takımda tutmanız lazım.

Milliyet