Messi’yi durduran adam Cimbom’a geliyor!

Futbol
Galatasaray’ın hocası, Arjantinli yıldızla görüşüp kendisini iknaya çalışacak. Ardından da sarı-kırmızılı yönetim İnter’le transfer için masaya oturacak. İtalyan ekibinin, Cambiasso için 1...
EMOJİLE

Galatasaray’ın hocası, Arjantinli yıldızla görüşüp kendisini iknaya çalışacak. Ardından da sarı-kırmızılı yönetim İnter’le transfer için masaya oturacak. İtalyan ekibinin, Cambiasso için 15 milyon euro talep etmesi bekleniyor.

GALATASARAY’DA Felipe Melo’nun takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken, Teknik Direktör Fatih Terim de Brezilyalı futbolcunun alternatifini belirledi. Aslan’ın hocası, 1 Haziran’a kadar Juventus ile satış opsiyonu olan Felipe Melo konusunda anlaşma sağlayamazlarsa rotasını eski göz ağrısı Esteban Cambiasso’ya çevirecek. Terim geçen sezonun başında Cambiasso’yu çok istemesine rağmen İnter, Arjantinli yıldız futbolcuyu bırakmamıştı.

 Terim, Cambiasso’yu iknaya çalışıyor

31 yaşındaki Tangocu, geçtiğimiz sezon Galatasaray’ı Avrupa kupalarına gidemediği için reddetmişti. Sarı-Kırmızılılar’ın teknik patronu Terim de, “Cambiasso mükemmel bir futbolcu. Sezon başında kendisini çok istemiştik. Fakat İnter bırakmadı” açıklamasında bulunmuştu. İmparator’un raporu üzerine yönetimin şimdi bu transfer için İtalyan kulübüne yeni bir teklif yapması bekleniyor. Fatih Terim’in de Cambiasso ile bir ön görüşme yaparak kendisini transfer konusunda iknaya çalıştığı ifade ediliyor.

Bonservisi 15 milyon euro civarında

İnter’in Seri A’da çok başarılı bir sezon geçiren Arjantinli ön liberoyu Galatasaray’a verip vermeyeceği önümüzdeki günlerde iki kulüp arasında yapılacak pazarlıklardan sonra kesinlik kazanacak.Milano ekibinin 2014 yılına kadar sözleşmesi olan 1.77 boyundaki Tangocu için kapıyı 15 milyon eurodan açması bekleniyor. Tam bir profesyonel olan Cambiasso geçen sezon Şampiyonlar Ligi, Seri A ve İtalya kupasında toplam 47 maçta görev yaptı, 5 de gol attı.

Star