Aynısını Fatih Terim de yapmış!

Futbol
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçında kırmızı kart gören Engin Baytar’ın hemen ardından da hakem Cüneyt Çakır’a saldırması, karşılaşmaya damgasını vurdu. Futbol ot...
EMOJİLE

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa maçında kırmızı kart gören Engin Baytar’ın hemen ardından da hakem Cüneyt Çakır’a saldırması, karşılaşmaya damgasını vurdu. Futbol otoritelerinin olduğu kadar kendi takım arkadaşlarının bile tepkisini çeken G.Saraylı Engin’in bu hareketi, Teknik Direktör Fatih Terim’i de çileden çıkardı. Baytar’ın hakeme yönelik bu eylemiyle ilgili olarak "Sonuç olarak takımını 10 kişi bırakmıştır. Bunun hiç sebebi, bahanesi olamaz. İstisnai hallerin dışında. Ceza kolay. Muhakkak ki bunun karşılığını alacaktır" diyen tecrübeli teknik adam, okkalı bir cezanın da sinyallerini vermiş oldu.

Ancak disiplinden taviz vermeyeceğini belli eden Fatih Terim’in futbolculuk yıllarında Engin Baytar’dan hiç de aşağı kalmayan eylemleri var. 1973-1984 yılları arasında Galatasaray’da futbolcu olarak forma giyen Fatih Terim, bir Mersin İdmanyurdu maçında, rakip takımın atağına ofsayt bayrağı kaldırmayan yan hakemin üzerine yürümüş ve tartaklamıştı. Hırsını alamayan futbolcu Terim, hakemin yüzüne de tükürmüştü. Terim, bir başka maçta ise takım arkadaşına kırmızı kart gösteren hakeme kafa atmıştı.

sabahspor