Fatih Terim Kaka ile ilgili ilk kez konuştu

Futbol
G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, Kaka transferiyle ilgili ilk kez konuştu. Turkspor sitesine konusan deneyimli hoca, ünlü Brezilyalı yıldız için Başkan Ünal Aysal ile görüştüğünü ve transfere ona...
EMOJİLE

G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, Kaka transferiyle ilgili ilk kez konuştu. Turkspor sitesine konusan deneyimli hoca, ünlü Brezilyalı yıldız için Başkan Ünal Aysal ile görüştüğünü ve transfere onay verdigini söyledi. Kaka’nın çok büyük bir oyuncu olduğunu belirten İmparator, “Kaka gibi tecrübeli büyük bir yıldızı kadromuzda görmek isteriz tabii ki. Bir ay önce Başkanımız bana Kaka’yı isteyip istemediğimi sordu. Ben de ‘Kaka gibi bir futbolcuyu kim istemez’ dedim. Görüşmeler devam ediyor. Ama gerçekleşme olasılığı kolay görünmüyor. Olursa iyi olur” dedi.

Takımın genel durumunun çok iyi olduğunu da belirten Terim, tüm Galatasaraylılar’ın gurur duyarak izleyecekleri bir kadroya sahip olduklarını söyledi. Deneyimli hoca, milli maçta sakatlanan Semih için de “Üst adalesinden sakatlandı. Ciddi bir tedaviye ihtiyacı var. Kasımpaşa maçında yok” dedi.

Star