3. kez istifa etti!

Futbol
Ferudun Niğdelioğlu’nun haberi Aziz Yıldırım’ın tişörtünün yakılmasını izlerken, “Kim bilir bize ne yaparlar?” diyen Kocaman’ın gidişini başkan önledi. Yaşanan olumsuz sü...
EMOJİLE

Ferudun Niğdelioğlu’nun haberi

Aziz Yıldırım’ın tişörtünün yakılmasını izlerken, “Kim bilir bize ne yaparlar?” diyen Kocaman’ın gidişini başkan önledi.

Yaşanan olumsuz süreçten fazlasıyla etkilenen Aykut Kocaman bir türlü istifa edemiyor!.. Çünkü başkan Aziz Yıldırımbuna izin vermiyor. Hatırlanacağı gibi genç çalıştırıcı teknik direktör olarak göreve başladığı ilk dönemlerde de fazlasıyla zor duruma düşmüştü. Türkiye Kupası’nda YeniMalatyaspor karşısında alınan yenilgi sonrasında soyunma odasında, “Buraya kadarmış arkadaşlar. Ben üzerime düşeni yapacağım. Hepinize teşekkür ediyorum” demiş ve istifa edeceğini resmen söylemişti. Hatta Kocaman, bu kararını Antalya kampında basın mensuplarının önünde açıklayacaktı. Ancak başkan Aziz Yıldırımve yönetim vazgeçirdi. Genç hocanın ikinci istifa serüveni ise Kasımpaşa maçı sonrasında yaşandı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndaki yenilgi sonrasında, “Arkadaşlar bu sefer kesin kararlıyım. Hakkınızı helal edin. Kimseyle ama kimseyle kötü ayrılmak istemiyorum. Artık hocanız değilim, bırakıyorum” dedi. Ancak yine devreye giren başkanın, “Gerekirse PAF takımıylamaça çıkarım. Hocanız burada kalacak” sözleriyle Aykut Kocaman’ın 2. istifa girişimi de sonuçsuz kaldı.

‘2 MAÇ GEÇSİN GÖRÜŞÜRÜZ’

Ve Aykut Kocaman’ın 3. istifa girişimi dün yaşandı… Önceki akşamtaraftarların Alex’in evinin önüne gitmesi ve başkan Aziz Yıldırım’ın tişörtlerini yakılmasını televizyondan izleyen genç hocanın yakın çevresine, “Artık burada kalamam. Ben de Fenerbahçeliyim. Daha çok zarar vermek istemiyorum. Başkanın tişörtünü yakıyorlarsa kimbilir bize ne yaparlar?” diyerek sabah istifasını açıklayacağını söyler. Kocaman dün sabah bu konuyla ilgili resmi internet sitesinde açıklama yapacakken başkan Aziz Yıldırım, “Napıyorsun Aykut?” dedikten sonra, “Bugün olmaz. Tamamsöz 2maç geçsin sonrasında oturur konuşuruz” diyerek Kocaman’ı engeller. İşte 3. istifa da böyle engellenir.

Habertürk