Alex her şeyi gitmek için mi yaptı?

Futbol
“Alex ile ilgili her şeyi haftaya açıklayacağım” diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın salı günü düzenleyeceği basın toplantısına Murat Özaydınlı’nın telefonunda yer alan b...
EMOJİLE

“Alex ile ilgili her şeyi haftaya açıklayacağım” diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın salı günü düzenleyeceği basın toplantısına Murat Özaydınlı’nın telefonunda yer alan bir ‘sms’ damga vuracak!

Bu mesaj yaklaşık 1 ay önce Alex tarafından Fenerbahçe’nin eski asbaşkanına gönderilmiş. Mesajda, “Daha önce kalmam için  yardımcı  olmuştunuz. Şimdi de yardım edin de gideyim” yazdığı öğrenildi.

Başkan Yıldırım’ın bu mesajı basın mensuplarına da göstermesi bekleniyor. Ayrıca  Fenerbahçe Yönetimi’nin son zamanlarda Alex ile ilgili çeşitli duyumlar aldığı bildirildi. Bunların en çarpıcı olanı muhalefet ile çok yakınlaşması ve eski kulüp doktoru  Ertuğrul Karanlık’a, “Bekle, seni geri aldıracağım. Yakında sportif direktör olacağım, Lüksemburgo da teknik direktör. Hakan Bilal Kutlualp de futbol şubesine dönecek!” demesi.

Fanatik