F.Bahçe’de Alex kaosu bitmiyor!

Futbol
Fenerbahçe’de Brezilyalı futbolcu Alex de Souza ve ailesi Cuma gecesi Türkiye’den ayrılarak ülkesine uçtu. Sabiha Gökçen Havaalanı’nda binlerce kişi Alex’i uğurlamak için büyük...
EMOJİLE

Fenerbahçe’de Brezilyalı futbolcu Alex de Souza ve ailesi Cuma gecesi Türkiye’den ayrılarak ülkesine uçtu. Sabiha Gökçen Havaalanı’nda binlerce kişi Alex’i uğurlamak için büyük bir kalabalık oluştururken oyuncuya ve ailesine sevgi gösterileri vardı.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde yaşadığı ayrılık öncesi zaman zaman başkan Aziz Yıldırım, zaman zaman teknik direktör ve sportif direktör Aykut Kocaman ile karşı karşıya gelen Alex de Souza için sarı-lacivertli kulübün taraftarlarına yapmayı planladığı jest ise kaos ile sonuçlandı.
 
Kulüp gerginlik yaşadığı Alex’e son bir jest olarak taraftarlarının havaalanına ulaşımını sağlayacak otobüs organizasyonunu üstlenirken, taraftarların kaptanlarına veda etmesi için Cuma günü otobüs kaldırılacağını duyurmuştu.
 
Açıklanan saat ise 19.00’da buluşma ve 20.00’da otobüslerin kaldırılması olarak duyurulmuştu. Alex’e taraftarlar için otobüs kaldırma jestini yapacağını duyuran Fenerbahçe Spor Kulübü’nde işler ise planladığı gibi gitmedi. Cuma akşamı Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi otoparkından saat 20.45 sularında henüz hareket edemeyen otobüsler vardı.
 
Bu durum Fenerbahçe taraftarları tarafından tepki görürken sosyal mecrada eleştiriler "Alex’e otobüs kaldırıyoruz" artistliği yapan Fenerbahçe yönetimi 21.00’de kalkacak uçak için otobüsü 20.45’te stadın ordan kaldırdı!" sözleriyle dile getirildi.
 
Kadıköy Evlendirme Dairesi önünde Alex’i uğurlamak için yönetiminin kaldırdığı otobüslerden yararlanmak isteyen kitlenin 2000 kişi dolayında olduğu ve kaldırılan çok az sayıdaki otobüslerin yetersiz kaldığı bildirildi.
 
Sabiha Gökçen Havaalanı’nda uçağının kalkış saati daha önce 22.00 olarak açıklanan Alex de Souza ve ailesi ise güvenlik sebebiyle uçağın kalkış saatinin değiştirilmesiyle 21.00’de Türkiye’den ayrıldılar.
 
Alex’e veda etmek isteyen yüzlerce kişi ise Alex’in gittiği haberini Kadıköy’de ve geç kalkan otobüslerde aldılar.
 
Sporx