Fenerbahçe Diego’nun peşinde

Futbol
Alex kararı nedeniyle taraftarlarını büyük hayalkırıklığına uğratan Fenerbahçe yönetimi, süper sambacıyı biraz olsun unutturabilmek için devre arasında önemli bir transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor...
EMOJİLE

Alex kararı nedeniyle taraftarlarını büyük hayalkırıklığına uğratan Fenerbahçe yönetimi, süper sambacıyı biraz olsun unutturabilmek için devre arasında önemli bir transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor. Almanya ve İspanya’dan gelen haberlere göre, sarı-lacivertli ekip, Wolfsburg’un Brezilyalı yıldızı Diego Ribas’ı bünyesine katmayı planlıyor. Bu planı açığa çıkaran kişi ise Diego’nun ta kendisi oldu. 27 yaşındaki futbolcunun, geçen sezon Atletico Madrid’de oynadığı dönemden arkadaşı olan Arda Turan’ı arayarak Fenerbahçe ile ilgili sorular sorduğu ileri sürüldü.

Sambacının Fenerbahçe hakkındaki araştırması hem Almanya hem de İspanya’da "Diego Türkiye’ye gidecek" yorumlarına neden oldu. Bundesliga’da kötü günler geçiren Wolfsburg’un en çok eleştirilen isimlerinden olan Diego’nun takımdan ayrılmayı düşündüğü belirtiliyor. Ligde 7 maçta henüz gol atamayan Diego için teknik direktör Aykut Kocaman’ın "Alex’in koşanı" ifadesini kullandığı kaydedildi. Orta sahada hücuma dönük olarak görev yapan 1.73 m. boyundaki Diego’nun, Wolfsburg’la olan sözleşmesi ise Haziran 2014’te sona eriyor.

Sabah