Terim: Golün izahı yok

Futbol
Galatasaray’ın hocası, maçtan sonra isyan bayrağını göndere çekti. 1-1’LİK sonuç, Fatih Terim’i memnun etmedi. Terim şöyle konuştu: “Avrupa’da yağmur 1 aydır yağıyor. Biz...
EMOJİLE

Galatasaray’ın hocası, maçtan sonra isyan bayrağını göndere çekti.

1-1’LİK sonuç, Fatih Terim’i memnun etmedi. Terim şöyle konuştu: “Avrupa’da yağmur 1 aydır yağıyor. Bizde bir kez yağdı böyle oldu. Rezalet bir ortam. Rakipler kalemize nasıl gelirse gelsin bir şekilde gol oluyor. Bir kere geldiler, gol oldu. Başka geldiklerini hatırlamıyorum. Bir sürü şey denedik. Böyle oynamak zorunda kaldık. Top gitmiyor. Gol atmak isteyen takım için kolay değil bunlar. Hep puan kaybettik. Muhakkak ki bir sorun var. Devler Ligi’nde 3 maçta 2 kazanıp, 7 puan yapsak bir üst tura çıkar mıyız? Olabilir, ama sanmıyorum.”

“RAKİP 10 kişi kaldı ama savunma yapan takımlar için böyle havalar avantaj. 1-1’lik sonucu beklemiyordum. Futbolda bazen üst üste gelir. Buna acı bir tebessüm etmek gerek. 1-1 için güzel demiyoruz ama mağlubiyetten iyidir. Her gelen top gol olmamalı. Bu böyle devam edemez. Galatasaray 2-3 atmalı. Zemin düzgün olsa güzel oynayacaktık. Karambol topları gol yapamadık. Her riski aldık ama olmadı. Kazansak rakipler atak oynayacaktı ama şimdi 1 puan için oynayacaklar. Burada yapamadıklarını orada yapmaya çalışacağız.”

Star