“Az kalsın Beşiktaş’a gidiyordum”

Futbol
F.Bahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan, Futbol Extra’ya konuştu. Pendik maçındaki futboluyla beğenilen 18 yaşındaki oyuncu, "Şu anda Beşiktaş’ta futbol oynuyor olabilirdim" de...
EMOJİLE

F.Bahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan, Futbol Extra’ya konuştu. Pendik maçındaki futboluyla beğenilen 18 yaşındaki oyuncu, "Şu anda Beşiktaş’ta futbol oynuyor olabilirdim" dedi. Salih, sezon başında Trabzonspor, Beşiktaş, Rubin Kazan ve F.Bahçe’nin kendisi için Bucaspor’un kapısını çaldığını söyledi. Genç orta saha, "Bucaspor’un bonservis bedelimi belirlemesiyle Trabzonspor aradan çekildi. Rubin Kazan’a da ben gitmek istemiyordum. Beşiktaş’ta ise hoca belli değildi. Gelecek hoca beni tanımıyor, nasıl bakacak bilmiyorum. Bu nedenle en sağlıklı kararım F.Bahçe oldu. Çünkü Aykut hoca beni istiyordu. Tercihim F.Bahçe oldu ve pişman değilim" diye konuştu.

YERİM FORVET ARKASI
Ön liberoda ve forvet arkasında oynayabildiğini belirten Salih Uçan, "Rakip kaleye yakın olmayı seviyorum. Sergio Busquets’e benzediğimi düşünüyorum" dedi.

TOPA SAHİP OLMALI
Alex, Meireles, Kuyt, Sow gibi oyuncularla birlikte oynamasının şans olduğunu dile getiren Salih, "Onlardan öğrendiğim en önemli şey top kontrolü" diye konuştu.

BU TAKIMDA YÜKSELECEKSİN
Aykut Kocaman’ın gelecek için en çok güvendiği oyuncular arasında yer alan Salih Uçan’ın Pendik maçındaki istekli oyunu sevinç yarattı. Kocaman genç futbocuyla görüşerek, "Moralini bozma. Çalışır ve sabır gösterirsen bu büyük camiada kaptanlık da yaparsın" diyerek moral verdiği belirtiliyor. Pendik maçı sonrasında tüm takımın Salih’i soyunma odasında tebrik ettiği de öğrenildi.

Sabah