Ve Stoch’tan beklenen hareket…

Futbol
M’Gladbach maçının 60. dakikasında oyundan alınmasına sert tepki gösteren ve doğrudan soyunma odasına giden Miroslav Stoch, Teknik Direktör Aykut Kocaman’dan özür diledi. Can Bartu Tesisle...
EMOJİLE

M’Gladbach maçının 60. dakikasında oyundan alınmasına sert tepki gösteren ve doğrudan soyunma odasına giden Miroslav Stoch, Teknik Direktör Aykut Kocaman’dan özür diledi.
Can Bartu Tesisleri’nde dün sabah gerçekleşen çalışma öncesi oyuncusuyla bir araya gelen Kocaman’ın tatlı sert bir konuşma yaptığı öğrenildi. Kocaman’ın oyundan çıkarken Kuyt’ın elini sıkmamasının doğru bir davranış olmadığını Stoch’a ilettiği ve bir daha böyle bir olayın tekrarlanmamasını istediğini bildirdiği kaydedildi.

Genç futbolcu ise iyi oynarken oyundan alınmasına çok üzüldüğünü, bu yüzden tepki verdiğini belirtirken, yaptığı davranıştan dolayı özür diledi.

Stoch’un menajeri Milan Lednicky ise Stoch’un hareketi ile ilgili olarak, “Genç bir futbolcu. Sürekli oynamak istiyor. Oynamadığı zaman mutsuz oluyor. Şehir ve kulüpten çok memnun. Ama Stoch’un mutlu olması için oynaması şart. Kontratı var. Ama ileride ne olacağını ben de bilmiyorum” dedi.

Star