“G.Saray’dan daha iyiyiz”

Futbol
F.Bahçe’nin tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, derbi öncesi Galatasaraylılar’ı kızdıracak açıklamalar yaptı. FB TV’ye konuşan yıldız oyuncu, ezeli rakiplerinden daha iyi takım olduklar...
EMOJİLE

F.Bahçe’nin tecrübeli sağ beki Gökhan Gönül, derbi öncesi Galatasaraylılar’ı kızdıracak açıklamalar yaptı. FB TV’ye konuşan yıldız oyuncu, ezeli rakiplerinden daha iyi takım olduklarını söyledi. Kimseyi kışkırtmak gibi bir düşüncesi olmadığını vurgulayan milli futbolcu, "G.Saray’ın üstün olduğu görüşüne katılmıyorum. İstatistikler de bunu net bir şekilde ortaya koyuyor" dedi. G.Saray maçlarında heyecanın 2 hafta önce başladığı nı belirten yıldız oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Rakip taraftarın tezahüratı ile motive oluyorum. Bu tür karşılaşmaların en zor yanı iyi oyuna rağmen kaybetmek."

FATİH TERİM’İ SEVİYORUM
"Şu ana dek hedeflediğimiz puanları alamadık. G.Saray’ı yenip, öne geçmek istiyoruz. Hakemlerin hata yapmadığı, şölen havasında bir derbi diliyorum. Mutlama sakin olunmalı. Bu ne ilk, ne de son G.Saray maçı. Fatih Terim, sevdiğim ve saygı duyduğum bir hoca."

Sabah