Aykut Kocaman’ı durduran 4 transfer!

Futbol
Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ı teknik direktörlük görevinde kalmaya ikna eden başkan Aziz Yıldırım’ın devre arasında takıma 3 ya da 4 yıldız futbolcuyu katmak için kolları sıvadığı öğ...
EMOJİLE

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ı teknik direktörlük görevinde kalmaya ikna eden başkan Aziz Yıldırım’ın devre arasında takıma 3 ya da 4 yıldız futbolcuyu katmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

Kocaman’a açık çek

Sarı lacivertlilerin başkanı, Kocaman’a “Takıma takviye gerekiyorsa bu hafta içinde yaparız” diyerek söz verirken, ikili bugün transfer için bir araya gelecek. Kocaman’ın ikna olmasında belki bu söz tek başına etkili olmadı ama etkenlerden bir tanesi oldu…

Başkan Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmede kendisine her konuda garanti ve yetki verdi. Hocasını geri döndürmek adına her yolu deneyen Yıldırım’ın, Kocaman’ın ısrarlı tutumunu kırmak için transfer konusunda açık çek bile verdi. Fenerbahçe Başkanı, “Bu takımı Avrupa’da şampiyon yapacağız. Kimi istersen alacağım. Biz sana inanıyoruz. Daima arkanda olacağız. Bu zor günleri yine birlikte aşacağız” ifadelerini kullandı.

Yıldırım’ın transfer çalışmalarına bizzat başladığı ve ikinci yarı hazırlıkları başlayana kadar tüm takviyelerin yapılacağı bildirildi.

Diego (Wolfsburg)

Alex’in gidişinin ardından yaratıcı oyuncu eksikliğini bir hayli fazla hisseden Fenerbahçe bu bölgeye transferi ilk sırada yer alıyor. Bu ofansif orta saha bölgesi için düşünülen isimlerin başında Diego geliyor. Brezilyalı yıldız oyuncu Atletico Madrid’den Wolfsburg’a geçti ve gösterdiği performnasla göz dolduruyor. Sarı-lacivertli ekibin bu transferi 8-9 milyon euro’ya bitirebileceği konuşuluyor.

Higuain (Real Madrid)

Gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Bienvenu ve Semih’ten istediği verimi alamayan Fenerbahçe Sow ile birlikte forma giyecek yıldız isim için kolları sıvadı. Aziz Yıldırım’ın "UEFA Avrupa Ligi’nde ilk defa finale bu kadar yakınız" demesi üzerine yıldız isim için düğmeye basıldı. Real Madrid’de istediği kadar forma şansı bulamayan yıldız oyuncu için bütün şartların zorlanacağı belirtildi.

Hoarau (PSG)

Fenerbahçe’nin bir diğer forvet adayı ise PSG’nin golcüsü Hoarau. PSG’de Zlatan Ibrahimoviç ve Gameiro’nun olmasından dolayı 27 yaşındaki Guillaume Hoarau’nun forma şansı çok az bulmasından dolayı uygun teklif olursa bu transferin olabileceği konuşuluyor.

Valbuena (Marsilya)

İkinci yarı için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe Marsilya’nın orta saha oyuncu Valbuena ile ilgileniyor. Marsilya’ya bu sezon katılan 27 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu için Fenerbahçe’nin yakın bir tarihte Marsilya’nın kapısını çalması bekleniyor.

Milliyet