Semih Şentürk’ten zehir zemberek açıklama

Futbol
Sarı-Lacivertliler’de yedek kulübesinde oturmaktan hiç hoşnut olmadığını belirten milli yıldız, “Futbol hayatım kulübede bitecek” diye isyan etti. 29 yaşındaki yıldız, Fenerbahçe&rsq...
EMOJİLE

Sarı-Lacivertliler’de yedek kulübesinde oturmaktan hiç hoşnut olmadığını belirten milli yıldız, “Futbol hayatım kulübede bitecek” diye isyan etti. 29 yaşındaki yıldız, Fenerbahçe’ye son dönemlerde gelen bütün golcülere bakılması gerektiğini dile getirdi. Semih, “Anelka, Washington, Guiza başta olmak üzere bir çok isim geldi ve gitti ama ben hala buradayım” ifadelerini kullandı.

Semih Şentürk sözlerine şöyle devam etti: “Fenerbahçe’nin golcüye mi ihtiyacı var. Gelen yabancıların hepsini gördük. Onlara verilen şansın yüzde 1’i bizlere verilmiyor. Durum böyle olunca da oynayamıyoruz. Oynasak da kafamız bu konulardan dolayı karışık olduğu için kendimizi sahaya veremiyoruz.” 13 senedir Fener forması giyen Semih, geçtiğimiz hafta 1461 Trabzon karşısında oynanan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde oyuna sonradan girip, fileleri havalandırmıştı.

kthaber