G. Saray’ın sıradaki transferi Mourinho mu?

Futbol
Galatasaray başkanı Ünal Aysal ‘ın asıl bombası Mourinho mu? Sarı kırmızılı takım transfer bombalarıyla dünyayı sallarken yeni bir iddia gündeme düştü. Drogba’nın menajeri yıldız oyuncunun...
EMOJİLE

Galatasaray başkanı Ünal Aysal ‘ın asıl bombası Mourinho mu?

Sarı kırmızılı takım transfer bombalarıyla dünyayı sallarken yeni bir iddia gündeme düştü.

Drogba’nın menajeri yıldız oyuncunun Galatasaray’ı tercih etmesinde Real Madrnid’in Portekizli teknik adamı Mourinho’nun bizzat baş rolü üstlendiğini açıkladı.

Drogba’nın transferini Mourinho’ya sorduğunu ifade eden Ceylan Çalışkan, "Drogba, Mourinho’nun mesajını gösterdi. Mourinho’ya üç tane takım yazıyor ve Mourinho Galatasaray’a git kesinlikle çok büyük kulüp diyor. Yazan takımlar Milan, Schalke ve Galatasaray"

Sneijder transferinde de Hollandalı’ya Galatasaray’ın yolunu gösteren Mourinho’nun sarı kırmızılı takımın başına gelmek için zemin hazırladığı ifade ediliyor. Real Madrid’de sıkıntılar yaşayan ve kendisine yeni bir heyecan arayan Portekizli teknik adamın Galatasaray gibi bir takımı seçmesinin de sürpriz olmayacağı gelen haberler arasında.

Gözünü budaktan sakınmadığını açık açık gösteren Galatasaray başkanı Ünal Aysal’ın, Terim – Mourinho değişikliğini yaparak sarı kırmızılı kulübün tarihine geçme fırsatını da kaçırmayacağı ifade ediliyor.

Samanyoluhaber