Drogba BBC’ye yayın kestirdi

Futbol
G.Saray’ın ünlü golcüyü renklerine bağlaması büyük yankı uyandırdı. FIFA ve UEFA sitelerinde Drogba’ya geniş yer ayırdı. “G.Saray golcüyü Avrupa’ya geri getirdi” başlığı ...
EMOJİLE

G.Saray’ın ünlü golcüyü renklerine bağlaması büyük yankı uyandırdı. FIFA ve UEFA sitelerinde Drogba’ya geniş yer ayırdı. “G.Saray golcüyü Avrupa’ya geri getirdi” başlığı kullanıldı. Ünal Aysal’ın, “Büyük kulüpler hedeflerine yüksek profilli oyuncularla ulaşabilir” sözlerine yer verildi. Drogba transferi sadece TV’lerde değil, sosyal mecralarda da en çok konuşulan konu oldu. Birçok yabancı gazeteci ise twitter hesabından, “Sneijder, Drogba…sıradaki Messi mi?” mesajlarıyla Arjantinli yıldızın G.Saray formalı fotoğraflarını paylaştı.

Transfer bombalarını peşpeşe patlatan Galatasaray’ın Didier Drogba’yı renklerine bağladığını açıklaması tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Fildişi Sahilli yıldızın sarı kırmızılı formayı sırtına geçirmesi Avrupa basınının yanı sıra UEFA ve FIFA gibi futbola yön veren kurumların resmi sitelerinde de manşet oldu.

Yaşanan en ilginç olay ise dünya yıldızının sarı kırmızılılara gelmesi sonrası İngiliz medya devi BBC’nin canlı yayını durdurarak, “Drogba, Galatasaray’da” ifadeleriyle transfer haberini tüm dünyaya servis etmesiydi.

 "DROGBA VE SNEIJDER TÜRKİYE’YE YATMAYA GELMİYOR"
SIRADAKİ İSİM MESSİ Mİ?

Drogba transferi sadece TV’lerde değil, sosyal mecralarda da en çok konuşulan konu oldu. Birçok yabancı gazeteci ise twitter hesabından, “Sneijder, Drogba…sıradaki Messi mi?” mesajlarıyla Arjantinli yıldızın G.Saray formalı fotoğraflarını paylaştı. UEFA, “Galatasaray, Drogba’yı Avrupa’ya geri getirdi” başlığını kullandığı haberinde Başkan Ünal Aysal’ın, “Büyük kulüpler hedeflerine yüksek profilli oyuncularla ulaşabilir” sözlerine yer verdi. FIFA ise, “Drogba, Galatasaray yolunda” ifadelerini kullandı.

REDDEDİLEMEYECEK BİR TEKLİFTİ

Drogba, Sports PR Company’nin resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Böylesine büyük bir kulüp ile şampiyonlar ligi’nde en iyilere karşı mücadele etmek reddedilemeyecek bir teklifti” diye konuştu. Fatih Terim ile konuşan ve Galatasaray gibi büyük bir kulüp ile anlaştığı için oldukça mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli golcü, 20 Şubat’ta oynanacak olan Schalke 04 maçında sarı kırmızılı takımın en büyük kozu olacak.

Hürriyet