Volkan’ın şaşırtan performansı

Futbol
Fenerbahçe, Sivasspor maçında eleştirilen yavaş ve etkisiz oyunundan uzaktı ama bu, bir bireysel hatayla yenik duruma düşmeye engel olmadı.   Sarı lacivertliler, beraberlik golüne kadar iyi bir g...
EMOJİLE

Fenerbahçe, Sivasspor maçında eleştirilen yavaş ve etkisiz oyunundan uzaktı ama bu, bir bireysel hatayla yenik duruma düşmeye engel olmadı.
 
Sarı lacivertliler, beraberlik golüne kadar iyi bir görüntü çizdi. Sonrasında ise yine durdu.
 
90’ıncı dakikada gelen Sivasspor golüyle rüzgar tersine döndü.
 
Fenerbahçe’de özellikle Volkan, Meireles ve Kuyt eleştiri oklarının hedefi oldu. Tribünlerin bir kısmı da maçın bitiş düdüğünden sonra Aziz Yıldırım’ı istifaya davet etti, Alex de Souza tezahüratları yaptı.
 
Fenerbahçe son 25 yılın en kötü performansını sergiliyor. 1987-88 sezonunda 20 hafta sonunda 30 puanda kalan Fenerbahçe, şimdi de 31 puana sahip.
 
Sarı lacivertliler, bu sezon Süper Lig’de sahasında oynadığı 11 maçta 3 kez mağlup oldu. Fenerbahçe böylece 1999-2000 sezonundan sonra ilk kez sahasında 2’den fazla lig maçı kaybetmiş oldu. Fenerbahçe 1999-2000 sezonunda iç sahada 4 kez mağlup olmuştu.
 
Fenerbahçe’nin ve A Milli Futbol Takımı’nın kalecisi Volkan Demirel de Süper Lig kariyerinin en kötü günlerini yaşıyor. Bu sezon 17 lig maçına çıkan Volkan Demirel kalesinde 23 gol gördü. Bu maç başına ortalama 1,35 gol ediyor. Volkan Demirel, diğer sezonlarda genelde maç başına ortalama 1,00 gol civarında performans sergiliyordu.
 
TRT Haber