Hasan Ali kadroya niye alınmıyor?

Futbol
Süper Lig’in ilk yarısında 31 resmi maçın 29’unda forma giyen Hasan Ali Kaldırım’ın son iki maçta 19 kişilik kadroya bile alınmaması dedikoduları da beraberinde getirdi. Teknik Direk...
EMOJİLE

Süper Lig’in ilk yarısında 31 resmi maçın 29’unda forma giyen Hasan Ali Kaldırım’ın son iki maçta 19 kişilik kadroya bile alınmaması dedikoduları da beraberinde getirdi. Teknik Direktör Aykut Kocaman’la kişisel bir problem yaşadığı, Ziegler’in de gelişiyle birlikte kesik yediği konuşulmaya başlandı. Ancak Hasan Ali’nin kadroya alınmamasının ardında bambaşka bir gerçek ortaya çıktı. Son olarak 26 Ocak’ta 19. hafta mücadelesinde Gaziantep’e karşı 11’de sahaya çıkan Hasan Ali, G.Antep’ten döndükten birkaç gün sonra bir gece fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerinde tansiyonunun yükseldiği tespit edilen 23 yaşındaki oyuncu, geceyi hastanede geçirdi. Hasan Ali, durumu teknik direktörü Aykut Kocaman ile paylaştı. Kocaman, 30 Ocak’ta Sivasspor’da oynanan kupa maçı kadrosuna Hasan Ali’yi aldı ama oynatmadı. Sonrasında oyuncunun idman performansı ve tansiyonu an be an takibe alındı. Hasan Ali ile görüşen Kocaman’ın, "Yarım sezonda bir sezonda oynanacak kadar maç oynadın. Hem Ziegler’in takıma alışması hem de toparlan diye seni dinlendireceğim" dediği belirtildi. Sivas ve Mersin İY maçlarının 19 kişilik kadrosuna alınmayan Hasan Ali’nin durumunun iyiye gittiği ve BATE deplasmanına götürüleceği öğrenildi.

32 MAÇTA 2795 DAKİKA OYNADI
Kayserispor formasıyla, 2010- 2011 ve 2011- 2012 sezonlarında 33’er maçta forma giyen Hasan Ali Kaldırım, F.Bahçe’de bu rakamı ilk yarı itibariyle görmüştü… Fenerbahçe’nin ilk yarıda oynadığı 31 resmi maçın 29’unda forma giyen Hasan Ali, ilk yarıda 16 maç forma giyip 1397 dakika sahada kalırken, Avrupa kupalarında 9 maçta 793 dakika görev aldı, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 maçta 195 dakika oynadı, TFF Süper Kupa mücadelesinde 90 dakika mücadele etti.

Sabah