Meireles’in cezasını vereceğiz

Futbol
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, BATE Borisov deplasmanında alınan golsüz beraberlik sonrası 4’üncü dakikada kırmızı kart gören Raul Meireles’e yüklendi. Kocaman, "Meireles&...
EMOJİLE

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, BATE Borisov deplasmanında alınan golsüz beraberlik sonrası 4’üncü dakikada kırmızı kart gören Raul Meireles’e yüklendi. Kocaman, "Meireles’in ne oyunculuk ne insani kalitesine yakışan bir davranışta bulundu. Gördüğü kırmızı kart üzerine maça ait herşey A’dan Z’ye alt üst oldu" çıkışını yaptı. Kocaman, Meireles’e ceza verilip verilmeyeceği yönündeki soruya, "Fenerbahçe’nin disiplin talimatları neyi gerektiyorsa yerine getirilecek" yanıtını verirken, mücadeleye ilişkin şu değerlendirmeyi yaptı: "BATE son derece organize, saha içi disiplini yüksek ve Şampiyonlar Ligi’nde iyi sonuçlar alan bir takım. 10 kişi kaldıktan sonra yapılacak en iyi şey tur için avantajlı skoru almaktı. İyi mücadele ettik ve o sonucu alabildik."

TURU GEÇERSEK İŞ CİDDİLEŞİR
Kocaman, Avrupa Ligi’nde hedeflerine ilişkin olarak ise "Bu turu geçtiğimiz an Avrupa Ligi ile ilgili daha ciddi düşünebiliriz. Ama futbolda erken konuşmak doğru değil. Trabzonspor ile sert bir maç oynayacağız. Ondan sonra rövanşa motive olacağız" dedi.

Sabah