Meireles’e Azizsilin!

Futbol
BATE maçında kırmızı kart gören Raul Meireles’e yönetmelik gereği 100 bin dolar ceza kesilecek. Başkan Aziz Yıldırım, Portekizli oyuncu ile pazartesi günü bir görüşme yapıp sorunlarını dinleyece...
EMOJİLE

BATE maçında kırmızı kart gören Raul Meireles’e yönetmelik gereği 100 bin dolar ceza kesilecek. Başkan Aziz Yıldırım, Portekizli oyuncu ile pazartesi günü bir görüşme yapıp sorunlarını dinleyecek… Özellikle yaşadığı tükürük olayı sonrası kendini toparlayamayan Meireles’in devre arasında gitmek istediği çok konuşulmuş ancak bu gerçekleşmemişti. Yaşadığı bu olayın etkisinden kurtulamayan Meireles’in basının ilgisinden de şikayetçi olduğu biliniyor. Portekizli’nin "Sokağa çıkamıyorum peşimde bir sürü kamerayla dolaşıyorum" serzenişinde bulunduğu öğrenildi. Meireles’in geçtiğimiz haftalarda Kuyt’la çıktığı gece gezmesi de basında geniş yer bulmuştu.

Yaptığı iğrençti
Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Meireles’i çok sert dille eleştirdi: "Meireles en ağır cezaya çarptırılacak. Portekiz Milli Takımı’nda neden yapmıyor? Oyuncumuzun yaptığı hareket iğrençti."

Sabah