Derbi öncesi takımların sakat karnesi

Futbol
Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi son yılların en önemli, en heyecanlı derbi maçı olacak. Peki maça sayılı günler kala kadrolardaki durum ne? Kimler oynayacak kimler sakatlığı atlatamadı… İşte...
EMOJİLE

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisi son yılların en önemli, en heyecanlı derbi maçı olacak.
Peki maça sayılı günler kala kadrolardaki durum ne? Kimler oynayacak kimler sakatlığı atlatamadı…

İşte tam liste:

* DENTINHO: Kuvvet ve denge çalışması yapıyor. Kalçasındaki yırtık geçti ve ağrısı yok. Trabzon maçına yetiştirilecek.
* ALMEIDA: Portekizli, koşulara başladı. Salonda özel bir kuvvetlendirme çalışması yapıyor ve fizik tedavi görüyor. Kasımpaşa maçında kadroya girebilir.
* MUSTAFA: 15 gün daha takımla birlikte çalışması gerekiyor. Kontrollü top ve denge çalışmaları yapılıyor. Ayrıca salon çalışmalarıyla dizini güçlendiriyor.

Ayrıca, Beşiktaş’ta iki genç orta sahası Oğuzhan Özyakup ve Necip Uysal’dan iyi haber geldi. Karın kaslarında yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süredir salonda denge ve egzersiz çalışmalarının yanı sıra sırt kuvvetlendirmesi yapan ve akupunktur tedavisi gören milli futbolcu Necip, derbide oynayabilecek duruma geldi. Kalçasında kısmi yırtık olduğu için son iki maçta forma giyemeyen Ozzie de iyileşti. İki futbolcu da F.Bahçe derbisinin 18 kişilik kadrosunda yer alacak ve teknik direktör Samet Aybaba’nın görev vermesi halinde sahaya çıkacak.

FENERBAHÇE’DE EMRE TEHLİKESİ

Fenerbahçe’de sakatlık bulunmuyor. Ancak, Kasımpaşa Kulübü, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel’in yedek kulübelerine dönerek ağza alınmayacak küfürler ettiğini, bunun yayıncı kuruluştan alınan görüntülerden açıkça ortaya çıktığını açıkladı. Emre’nin PFDK’ya sevk edilmesi için TFF’ye başvurdu.

TFF başvuruyu gündeme alıp Emre’yi tedbirli olarak PFDK’ya sevk ederse, bu iki yıldız futbolcu pazar günü Beşiktaş’a karşı oynayamayacak.

Sabah