Mourinho ziyaretinin perde arkası

Futbol
G.Saray, Real Madrid’le eşleşti, kaymağını Kayseri ve Kayserispor yedi. Dünyaca ünlü bir teknik adamı ağırlayıp, müthiş bir reklam yaptılar. Jose Mourinho, Kayseri’de kendisi için hazırlan...
EMOJİLE

G.Saray, Real Madrid’le eşleşti, kaymağını Kayseri ve Kayserispor yedi. Dünyaca ünlü bir teknik adamı ağırlayıp, müthiş bir reklam yaptılar. Jose Mourinho, Kayseri’de kendisi için hazırlanan özel menüden kuzu kapama ve yörenin ünlü yemeklerinden yedi, hediye edilen dünyaca ünlü Kayseri taban halısını da alıp geldiği uçakla döndü.

OĞLUYLA GELDİ

DÜN saat 13.35’te oğlu, kulüp görevlileri ve korumalarıyla birlikte Erkilet Havalimanı’na inen Mourinho’yu, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma çiçeklerle karşıladı. Mourinho, Real’in alt yapısında kalecilik yapan oğlu Jose Mario ve beraberindekiler Kayserispor tarafından tahsis edilen Mercedes marka özel minibüsle doğrudan stada geçti.

EŞLİK ETTİLER

KAYSERİLİLER, Mourinho’yu kentte kaldığı 4 saat boyunca iyi ağırladı. Genel Menajer Süleyman Hurma’nın yanı sıra Kadir Has Stadı’nın müdürü Hüseyin Abız, Portekizli teknik adama eşlik etti. Mourinho, stat içinde bulunan Mado Cafe’de yemek yedi. Restorana ekibiyle birlikte gelip aynı masaya oturan Portekizli hocayı, bu sırada Kayserisporlular yalnız bıraktı.

ÇOK MÜTEVAZI

ANCAK daha sonra Menajer Süleyman Hurma, Mado’ya gelerek her şeyin yolunda gidip gitmediği, başka bir istekleri olup olmadığı konusunda bilgi aldı. Mado Cafe’nin sahibi Mehmet Özbaşoğlu da, Mourinho’nun son derece mütevazı bir şekilde kendileriyle selamlaştığını söyledi.

PAHA BİÇİLEMEZ

MOURİNHO, üzerinde Kayserispor logosu bulunan ve İngilizce "Sizi ağırlamaktan onur duyarız" yazan özel menüden kuzu kapama ve yörenin ünlü yemeklerinden yedi. Süleyman Hurma, Portekizli teknik adama, 1 adet el dokuması Kayseri taban halısı hediye etti. Jose Mourinho, Hurma’dan halının fiyatını sordu. Hiç ummadığı bir karşılık aldı: "Hediyenin fiyatı olmaz. Paha biçilemez."

BURAK’I NOT ETTİ

JOSE Mourinho, maçı büyük bir dikkatle izledi. Portekizli hocanın gözü Burak Yılmaz’ın üzerine odaklandı. Şampiyonlar Ligi’nde attığı 8 golle Cristiano Ronaldo ile birlikte krallık yarışında zirvede yer alan Burak, 23 ve 38. dakikalarda attığı iki nefis golle maça damgasını vururken Mourinho’nun da gözünü korkuttu. Portekizli hoca, elindeki not defterine Burak’ı özel olarak kaydetti. Real’in minik takımında kalecilik yapan Jose Mario da babasına eşlik etti.

3 KEZ KUCAKLAŞTILAR

Terim ile Mourinho, sıcak bir sohbetin ardından "Rakip de olsak biz dostuz" mesajı verdiler

JOSE Mourinho, 113 numaralı locada oğlu Jose Ma- rio, kulüp yetkilileri ve korumalarıyla birlikte yerlerini aldı. Maçın başlamasına kısa bir süre kala G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mourinho’nun yanına gelerek, "Hoş geldin" dedi. Ardından iki ünlü teknik adam kafa kafaya verip sıcak bir sohbetin içerisine girdi.

BU sırada iki dost, üç kez kucaklaşıp, samimi görüntüler verdi. İmparator, yaklaşık 10 dakikalık görüşmenin ardından Mourinho’nun oğlu Jose Mario’yu da unutmadı ve başını okşayarak sevgisini gösterdi. Terim, daha sonra maçı izleyeceği locaya gitti.

TERİM’E YASAK JOSE’YE SERBEST

FATİH Terim’in cezası nedeniyle girmesinin yasak olduğu G.Saray’ın soyunma odasına giden Mourinho, eski öğrencileri Hamit Altıntop, Wesley Sneijder ve Didier Drogba’yı ziyaret edip, Sarı-Kırmızılı teknik heyet ve futbolculara başarı diledi. Portekizli teknik adam, soyunma odasında üç eski öğrencisiyle bir süre sohbet etti. Terim ise, maçı kendisi için ayrılan başka bir locadan takip etti.

TERİM MOURİNHO’DAN DAHA İYİ HOCA

G.Saray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Real Madrid eşleşmesini ve Şampiyonlar Ligi’ndeki şanslarını Beyaz TV’ye değerlendirirken, Terim için "Mourinho’dan daha iyi hoca" dedi. Dürüst, "İkisi de kıymetli hoca, iki takım da kıymetli takım. Bu işin güzel tarafı bu rekabet, dostluk ama bütün mücadele yeşil sahada olacak. Real Madrid’le olan maçlarımız her zaman keyif vermiştir. İnşallah bu da onlardan bir tanesi olacak" diye konuştu.

Akşam