Onlar hangi kulübeye gideceklerini bilirler

Futbol
G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, dün basın toplantısı düzenledi. Toplantıdan sonra D-Smart’tan Alp Özgen’e konuşan Terim, Mourinho’nun “G.Saraylılar golden sonra bizim kul...
EMOJİLE

G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, dün basın toplantısı düzenledi. Toplantıdan sonra D-Smart’tan Alp Özgen’e konuşan Terim, Mourinho’nun “G.Saraylılar golden sonra bizim kulübeye koşarsa onları kovarım” sözlerine yanıt verdi. Fatih Terim, “Bizimkiler yeter ki Bernabeu’da gol atsın. Hangi kulübeye gideceklerini iyi bilirler” diye konuştu.
   
Sarı kırmızılı ekibin ‘İmparator’ lakaplı çalıştırıcısı, basın toplantısında da çarpıcı noktalara değindi. Fatih Terim, bugünkü maçta Real Madrid’e yenilmelerinin sürpriz olmayacağını dile getirip, “Böyle maçlar her sonuca müsait. Bu yüzden felsefemiz; Kaybetmek kolay, kazanmak olay” ifadelerini kullandı. Terim, konuşmasının devamında şu sözleri dile getirdi…

Konuşulanları söylemem

– Bizim Jose Mourinho ile çok eski bir arkadaşlığımız var, Porto’dan kalma… Maçı seyretmeye geldiğinde ben de ‘Hoş geldin’e gittim. Orada iki dost, iki arkadaş ne konuşursa biz de onları konuştuk. Burada dikkate alınacak çok özel bir şey yoktu. Ne hikmetse bunu hem Türk hem İspanyol basını çok merak etti. İsterseniz ne konuşmadığımızı söylerim ama ne konuştuğumuzu söyleyemem.

– SONUÇ ne olursa olsun bizim sahaya çıkarken herhangi bir endişemiz yok. Oynamaya çalışacağız. Ümit ediyorum 2 tane güzel 90 dakika çıkarırız.

KENDİ OYUNUMUZU OYNAYIP, AVANTAJLI BİR SKOR ALMAK BİZİM DİLEĞİMİZ

Bir basın mensubunun, ’Kalp krizi geçirecek bir maç mı olacak?’ sorusuna ise teknik direktör Terim, şu yanıtı verdi: "Kimsenin kalp krizi geçirmesini istemeyiz, ne ben, ne de Mourinho. Oyun ne gerekiyorsa bazen siz defans yapmak istemezsiniz, rakibiniz sizi buna iter. Oyun içerisinde nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranacağız. Eğer mümkünse kendi oyunumuzu oynayıp avantajlı bir skor almak bizim dileğimiz, ama dediğim gibi Real Madrid ile Bernabeu’da oynamak kolay değil. Bunu da biliyoruz. Ümit ederim kimse hastalanmasın."

EN ÖNEMLİ SİLAHIMIZ KAYBETMEKTEN KORKMAMAK OLACAK

Terim, ’Kaybetmek kolay, kazanırsanız olay’ dersiniz? Bu maçın felsefesi ne olurdu?’ sorusu üzerine, "Bu tip maçlar her şeye müsait maçlardır. Biz Real Madrid’e kaybedersek, bu kimse için sürpriz olmaz. Dünyada kimse için sürpriz olmaz. Ama biz kazanırsak dünyadaki herkes için sürpriz olur. O zaman kaybetmek kolay, kazanmak olay çok doğru oturuyor. En önemli silahımız kaybetmekten korkmamak olacak. Dolayısıyla bu felsefe ile oynayacağız. gücümüz neye yetiyorsa onu zorlayacağız. Ben oyuncularıma ne hiçbir şey için yeter derim, ne de hiçbir başarı için tatmin olurum. Muhakkak bir ilerisi vardır. Olacak olayları da ben tam ortaya koymak zorundayım. Dediğim gibi kaybetmekten korkmayacaklardır, burada bizim için en büyük tehlike kaybetme korkusu olacaktır. O bizde yok. Geriye baktığınızda 8 takım arasındayız. Çok güçlü takımları geride bırakmışız. Bundan sonraki başarıların ne anlama geldiğini oyuncularımız, camiamız, ülkemiz çok iyi biliyor. Orayı hedefliyoruz. Allah izin verirse yarın bunları güzel güzel konuşuruz. Kaybetmekten korkmuyoruz, çünkü kaybettiğimiz takım Real Madrid olacak" diye konuştu.

Başkan Aysal yine uğur yapacak

GALATASARAY Başkanı Ünal Aysal bugün Madrid’e gidecek ve takımın kamp yaptığı otelde tarihi maç öncesi oyuncularla bir araya gelecek. Ünal Aysal, uğuruna inandığı bu hareketi bugün bir kez daha İspanya’da tekrarlayacak.

Hürriyet