9 maç cezaya tepki olarak bakın ne yapacak?

Futbol
ŞAMPİYONLAR Ligi’nden elenerek lider olduğu Spor Toto Süper Lig’e dönen Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, Orduspor maçından sonra Mersin İdman Yurdu maçında da hakem tarafı...
EMOJİLE

ŞAMPİYONLAR Ligi’nden elenerek lider olduğu Spor Toto Süper Lig’e dönen Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, Orduspor maçından sonra Mersin İdman Yurdu maçında da hakem tarafından ihraç edilince; Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) kestiği ceza da Türk futbol tarihine geçecek ağırlıkta oldu. 9 maç men cezası alan Fatih Terim’in bu duruma isyanını ise yakın çevresi dışında kimse bilmiyor.

İlk tepki Elazığ maçında

Tecrübeli teknik adamın kendisine verilen 9 maçlık cezaya karşı tepkisini ilginç bir yolla göstermeye hazırlandığı, ancak bu durumun TFF’nin idari ve hukuki kurallarına uygun olup olmadığının araştırıldığı ifade edildi. Eğer Fatih Terim’e hukuki kurullardan onay çıkarsa başarılı teknik direktör, Türk Telekom Arena’da oynanacak Sanica Boru Elazığspor karşılaşmasında ilginç bir protestoya imza atacak.

Sarı-Kırmızılılar araştırıyor

Terim, hem kendisine yapılan haksızlığı protesto etmek, hem de rahat bir şekilde hareket edebilmek adına Türk Telekom Arena’da bulunan locasının camlarını tamamen siyah film camla kaplatacak ve dışarıdan kendisinin görülmesini engelleyecek. Ancak bu durumun TFF tarafından nasıl değerlendirileceği ve buna izin verilip verilmeyeceği henüz netlik kazanmadı. Sarı-Kırmızılılar araştırmalarını sürdürüyor.

Star