Fenerbahçe’de kırmızı alarm

Futbol
Oyuncularından başkentteki mağlubiyeti unutmalarını ve Benfica’ya motive olmalarını isteyen teknik direktör Aykut Kocaman takım kaptanları Volkan ve Emre’ye de özel görev verdi. Ligde 5 ma...
EMOJİLE

Oyuncularından başkentteki mağlubiyeti unutmalarını ve Benfica’ya motive olmalarını isteyen teknik direktör Aykut Kocaman takım kaptanları Volkan ve Emre’ye de özel görev verdi.

Ligde 5 maçlık galibiyet serisi Ankara’da son bulan Fenerbahçe’de moraller bozuk. Şampiyonluk yolunda Gençlerbirliği’den ağır bir darbe yiyen sarı-lacivertlilerde Benfica mesaisi ara vermeden başlarken, teknik heyet futbolcuları motive etmek için yoğun çaba harcıyor.

Fenerbahçe’de alarm verildi!

Teknik direktör Aykut Kocaman Benfica maçı öncesi yapılan ilk antrenmanda oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Gençlerbirliği yenilgisinin kritik de olsa bir kaza olduğunu belirten Kocaman, Benfica maçının Fenerbahçe kulübü açısından tarihi önemine dikkat çekti.

Kocaman antrenman sonrasında da takım kaptanları Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu ile tecrübeli yıldız Dirk Kuyt ile özel bir görüşme yaptı. Kocaman bu 3 isimden, morallerini yeniden kazanmaları için arkadaşlarına yardımcı olmalarını istedi.

Diğer yandan Benfica ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçı öncesi bilet krizi yaşanıyor. Kongre üyelerine özel biletler satışa çıkarıldı, ancak işlemler yoğunluk nedeniyle yapılamadı. Kulüp telefonları talepten dolayı kilitlenirken, taraftar kart sahipleri için çıkacak biletlerin satışında da aynı sorunun yaşanmasından endişe ediliyor.

Şimdiden bir çok kombine kart ve bilet sahibinin karaborsada 1000-1500 lira gibi ücretler üzerinden satış yaptığı de gelen haberler arasında.

Ntvspor