Fenerbahçe Osmanlı’nın gücünü gösterdi

Futbol
KARŞILAŞMA sonrasının en heyecanlı ve coşkulu isimlerinden biri kaleci Volkan’dı. Tecrübeli futbolcu, çok iyi oynayarak sonuca gittiklerini söylerken, hocasını, takım arkadaşların ve tüm Fenerba...
EMOJİLE

KARŞILAŞMA sonrasının en heyecanlı ve coşkulu isimlerinden biri kaleci Volkan’dı. Tecrübeli futbolcu, çok iyi oynayarak sonuca gittiklerini söylerken, hocasını, takım arkadaşların ve tüm Fenerbahçelileri kutladığını söyledi.

Benficalılar’ın maçtan önce kendilerini küçümsediklerini anlatan Volkan, “Yenilmeyen bizi küçük gören takımı yendik. Türklerin neler yapabileceği Osmanlı’dan bu yana birçok kez görülmüştür. Bugün (dün) biz de gösterdik. İnanmıştık, inanınca kazanıyorsunuz” dedi.

ÖNCE FİNAL, SONRA KUPA

DİREKLERDEN dönen toplardak yaşadıkları şanssızlığa dikkat çeken tecrübeli file bekçisi, “Belki daha farklı olabilirdi ama bugünkü (dünkü) inancımızla, konsantrasyonumuzla mücadele edince finale kalacağımıza inanıyoruz. İnşallah bu düşündüklerimizi yapacağız” diye konuştu.

Takım olarak kendilerine güvendiklerini anlatan Volkan şöyle devam etti.
“Bu mücadele, savaş, konsantrasyon final için. Finale gitmekle kalmayacağız, kupayı da alacağız. Bizi inanmayanlar, Avrupa’ya göndermeyenler şimdi bizi alkışlıyor mudur? Ne düşündüklerini merak ediyorum. Kupayı Türkiye’ye getireceğiz.”

Hürriyet