Fenerbahçe’ye altın ödülü

Futbol
Avrupa Ligi’nde finale yürüyen Fenerbahçe’ye ödül yağacak. Sarı-lacivertliler, ülke tanıtımına katkıda bulunması nedeniyle 1.250 Cumhuriyet altını almaya hak kazandı bile… Benfica...
EMOJİLE

Avrupa Ligi’nde finale yürüyen Fenerbahçe’ye ödül yağacak. Sarı-lacivertliler, ülke tanıtımına katkıda bulunması nedeniyle 1.250 Cumhuriyet altını almaya hak kazandı bile…

Benfica’yı 1-0 yenen F.Bahçe, altına boğulacak. Sarı-lacivertliler, ülke tanıtımına katkıda bulunması nedeniyle 1.250 Cumhuriyet altını almaya hak kazandı. Oyuncu ve antrenörler 50’şer adet, Aykut Kocaman 100 altın alacak. Böylece toplam 3 bin altın ödenmiş olacak.

Kupaya 2.500 daha Fenerbahçe, Benfica engelini aşıp,15 Mayıs’ta Amsterdam’da finali oynadığı takdirde ise kasasını daha da fazla dolduracak. Kulübün alacağı altın adedi bu kez 2 bin olacak. Sarı-lacivertliler, UEFA Kupası’nı alması halinde de 2 bin 500 Cumhuriyet altını kazanacak.

9 milyon lira yolda Futbo lcular final oynanırsa 75’er altın, Kocaman 150 altın alacak. Kupa gelirse futbolcuların rakamı 125’e, Kocaman’ın ise 250’ye yükselecek. Toplamda 15 bin altın verilecek. Bir cumhuriyet altını yaklaşık 600 TL olduğu için rakam 9 milyonu bulacak.

Rota Haber